Skip Navigation Links

İskenderun Kızılay Şoförleri Eğitmeye Hazırlanıyor !

Türk Kızılayı İskenderun İlk Yardım Merkezi , Yol güvenliği ve can emniyeti ile ilgili çalışma başlattı.

Sağlık   A+a-

Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Ümit GÜNAY ve İlkyardım Eğitim Merkezi Müdürü Ayşe Demir, Şoförler Odası Başkanlığını ziyaret ederek Oda Başkanı Erol AKIN ile Yol güvenliği ve Can Güvenliği konusunda bilgi alış verişinde bulundular.

 

Şube Başkanı Günay; Bu yıl Kızılay İlkyardım Eğitim Merkezlerinin gündeminde yol güvenliği ve can güvenliği temasının öne plana çıktığını belirterek Kızılay İlkyardım Eğitim Merkezimiz ile Şoför Odasının ortak bir çalışma yapması gerekliliğini ifade etti.  

Oda Başkanı Erol Akın Bu çalışmanın oldukça önemli bir çalışma olduğunu belirterek oda olarak katılım konusunda her türlü desteğin verileceğini ifade etti ve Yol Güvenliği ve İlkyardım konulu seminere tüm ilçemiz şoförlerinin katılımının sağlanabilmesi için ön hazırlıklara başlandı.

Kazalarda meydana gelen yaralanma ve ölümlerin bilinçli yapılan ilkyardım ile önüne geçmeyi, toplumun her kesimine doğru ilkyardım uygulamalarını öğretmeyi amaç edinen Türk Kızılayı İskenderun İlkyardım Eğitim Merkezi Müdürü Ayşe Demir bu seminere katılan ve İskenderun’da faaliyet gösteren tüm hat şoförleri, okul servis şoförleri ve yardımcılarına İlkyardım Semineri ve beraberinde katılım belgesi verileceğini açıkladı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet