Skip Navigation Links

Civelek çalışmaları yerinde inceledi

Yağmursuyu drenaj kanalı inşaat çalışması sürüyor

Gündem   A+a-


BAŞKAN CİVELEK YAĞMUR SUYU DRENAJ ÇALIŞMALARINI... ile 8gunhaber
 
  Yapılan çalışma M.Kemal, Gürsel, Modernevler ve Meydan mahalleleri ile MKÜ yerleşkesi alanında yağmursuyu baskınına son verecek
 
  Yağmursuyu drenaj kanalı inşaat çalışması sürüyor
 
  İskenderun’un Mustafa Kemal, Gürsel, Modernevler ve Meydan mahalleleri ile Mustafa Kemal Üniversitesi yerleşkesi alanında yağmursuyu baskınına son verecek olan yağmursuyu drenaj kanalı inşaat çalışması aralıksız devam ediyor.
 
  Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çalışmaları yerinde inceledi.
 
  Çalışmalarla ilgili Su ve Kanalizasyon Müdürü Garip Sönmez’den bilgi alan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Mustafa Kemal, Gürsel, Modernevler, Meydan mahalleleri ve MKÜ yerleşkesi alanındaki yağmursularının drenaj kanalıyla feyezan kanalına tahliyesinin sağlanacağını belirterek, “Bu mahalleler bundan böyle kuru kış geçirecek. Çok önemli bir çalışma bu” dedi.
 

 
 
  Eski yağmursuyu kanal borularının dar ve tıkalı olduğunu ve geçen zaman içerisinde işlevini tamamen yitirdiğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Dolayısıyla buralar su altında kalıyordu” diye konuştu.
 
  Adalet Sarayı, AVM kavşağından , Karaağaç Asri Mezarlığa kadar Arsuz yolunda betonarme kutu kesit yağmursuyu drenaj kanalı inşaatı sürüyor.
Adalet Sarayı, AVM kavşağında yapılan drenaj kanalı çalışması kapsamında, beton dökümü gerçekleştirildi.
  Mustafa Kemal Mahallesi Hasan Ali Yücel caddesinde yapımı tamamlanan drenaj kanalı, Arsuz yolunda yapılmakta olan betonarme kutu kesit yağmursuyu drenaj kanalına bağlanmak suretiyle, yağmursularının denize deşarjı sağlanmış olacak.
 
  Modernevler Mahallesinde yeni atık su kanal çalışması
 
  Modernevler mahallesi Remzi İlboğa kışlası sahasındaki askeri tesisler ve bu kışla yanında Modernevler mahallelerinin önemli bir yerleşim alanının, atıksu kanalizasyon şebekesi inşaatı çalışmaları sürüyor.
 
  Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Modernevler Mahallesi’nde atıksu kanalizasyon şebekesi inşaat çalışmasını da yerinde inceledi.
 
  Mahalle sakinleri, su baskınına son verecek drenaj kanalı çalışmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür etti.
 

Civelek çalışmaları yerinde inceledi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet