Skip Navigation Links

Yeni Başkan Cüneyt Yavuz!..

AK Parti'den üç yıl önce siyasi hayatına merhaba diyen Av. Abdullah Arıcan yeni bir kulvarda siyasi çizgisini sürdürmek gayesi ile ilçe başkanlı

Politika   A+a-


DÖRTYOL AK PARTİ İLÇE YENİ BAŞKANI CÜNEYT YAVUZ... ile 8gunhaber
 
 AK PARTİDE SİYASETİN YENİ YÜZÜ
 CÜNEYT YAVUZ YENİ İLÇE BAŞKANI
 
   Adalet ve Kalkınma Partisinde üç yıl önce siyasi hayatına merhaba diyen Av. Abdullah Arıcan yeni bir kulvarda siyasi çizgisini sürdürmek gayesi ile ilçe başkanlığı görevinden istifa etti. Yerine üç yıl önce kendisinin ilçe başkanlığı ile yönetim kuruluna girerek siyasete merhaba diyen Cüneyt Yavuz Dörtyol Ak Parti İlçe Teşkilatının başkanlık koltuğuna oturdu. Dün görevin devir teslimi için Ak Parti Dörtyol İlçe Teşkilatında düzenlenen törene Ak Parti Sosyal İşlerden Sorumlu İl İkinci Başkanı Bilgehan Aksoy, Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu, Altınçağ Belediye Başkanı Yaşar Düz, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra başkanlık yarışında Cüneyt Yavuz ile birlikte Ak Parti Genel Merkezine giderek mülakatlara katılan Kadir Gök, İlhami Taşar, Osman Tokyay ile partinin kadın ve gençlik kollarının yanı sıra çok sayıda partili iştirak etti.
 

 
 
  Av. Abdullah Arıcan ilçe başkanlığını devrederken yaptığı konuşmada; “Üç yıl önce ilçe başkanı seçildiğimde burada bir basın açıklaması yapmış ve siyasete yeni yüzler kazandıracağımızı ifade etmiştik. Cüneyt Yavuz Beyde bizimle beraber yönetim kurulu üyeliğine gelmişti. Bu gün o sözümüzü yerine getiriyor ve ilçe başkanlığı görevini yeni yüzlere gönül rahatlığıyla bırakırken Cüneyt Yavuz Bey’in de siyasete yeni yüzler kazandırmasını istiyoruz.” diyerek ince bir mesaj verdi.
Av. Abdullah Arıcan bunun bir bayrak yarışı olduğunun altını çizdiği açıklamasının devamında ise; “Cüneyt Yavuz Bey’in İlçe Başkanlığı görevini başarı ile yürüteceğine ve siyasete yeni yüzler, taze kanlar kazandıracağına yürekten inanıyorum” dedi.
 
  Ziraat Mühendisi olan ve uzun süredir Dörtyol’da ticaretle uğraşan Cüneyt Yavuz’da kendisine gösterilen bu teveccühten ve duyulan güvenden onur duyduğunu belirterek; “Şahsıma tevdi edilen İlçe Başkanlığı görevine bu partiye gönül vermiş ve hizmet etmiş tüm arkadaşlarımda en az benim kadar layıktırlar. Başta Adalet Bakanımız Sadullah Ergin Bey olmak üzere, İl ve İlçe Başkanıma, Belediye Başkanlarıma ve partimin tüm ileri gelenlerine teşekkür ediyorum” dedi.
 
  DÖRTYOL’A HİZMETİ KENDİME İLKE EDİNDİM
 
  Ak Parti’nin siyasetteki yeni yüzü Cüneyt Yavuz ilk siyasi mesajında da Dörtyol halkını siyasi parkurlara ayırmadan bir bütün olarak düşündüğünü ve hizmetini de o yönde vereceğini ifade ederek; “Bu gün burada söz veriyorum; Bana ulaşan hiçbir hemşerime şu partiden demeden sorunun çözümü ne ise ve bu sorunun çözümü için hangi makama gidilmesi gerekiyorsa ayrım yapmaksızın çözümü için mücadele edeceğime söz veriyorum.” dedi.
Yapılan basın açıklamasından sonra İlçe Başkanlığı yarışında Ankara’da Genel Merkezde mülakata katılan Kadir Gök’de birlik ve beraberlik mesajı içeren bir açıklama yaptıktan sonra İlçe Başkanlığı görevini üstlenmiş olan Cüneyt Yavuz’a, İlhami Taşar ve Osman Tokyay ile birlikte her türlü desteği sonuna kadar vermeye hazır olduğunu belirtti.
 
  Kadın ve Gençlik Kollarının yanı sıra parti yönetimi ve partinin önde gelenleri tek tek Cüneyt Yavuz’u tebrik ederek görevinde başarı dileklerinde bulundular.
 
Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)
 

Yeni Başkan Cüneyt Yavuz!.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet