Skip Navigation Links

Oğlakören köylülerinden başkan savaş'a iade-i ziyaret

Oğlakören Köyü sakinleri Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Yaşam   A+a-

 
  OĞLAKÖREN KÖYÜ SAKİNLERİNDEN BAŞKAN SAVAŞ’A İADE-İ ZİYARET
 
  Oğlakören Köyü sakinleri Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.
 
  Başkan Savaş geçtiğimiz günlerde yangın felaketi yaşanan köyleri gezerek incelemelerde bulunmuş ve köy sakinleri ile sohbet ederek durum değerlendirmesi yapmıştı.
 
  Bu ziyaretler esnasında Başkan Savaş ile görüşmek isteyen ve bu isteğe olumlu yanıt alan Oğlakören Köyü sakinleri, iadei ziyarette bulundular.
 
  Ziyarete, Antakya Belediyesi İtfaiye Müdürü Hasan Bilgil, Oğlakören Köyü sakinlerinden Mehmet Bayraktar, Bekir Sarıoğlu, Mustafa Dinlemez ve Abdulcelil Boyacı katılım gösterdi.
 
  Kendilerini sıcak bir ilgi ile karşılayan Başkan Savaş’a bu ilgiden dolayı teşekkür eden Oğlakören Köyü sakinleri, yaşanan yangın felaketi sonrasında sosyal ve ekonomik açıdan çok mağdur olduklarını dile getirerek, Başkan Savaş’tan destek istediler.
  Köy sakinlerine yaşadıkları yangın felaketinden dolayı bir kez daha geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Savaş, “Geçtiğimiz günlerde köyünüzü ziyaret ederek yaşanan yangın felaketini ve izlerini yerinde inceledim. Yüzlerce hektar alan zarar gördü. Zararınız büyük. Ancak Devletimiz büyük bir Devlet ve yaraların sarılması için gerekenleri yapıyor. Bizlerde bu zor zamanınızda sizlerin yanında olacağız ve imkânlarımız ölçüsünde destek vereceğiz. İçiniz rahat olsun. Devletimize ve bize güvenin. Bu felakette en önemli tesellimiz can kaybının olmamasıdır” dedi. Başkan Savaş, yangın felaketinden zarar gören köy sakinlerinin yaralarının devlet vatandaş el birliği ile en kısa sürede sarılacağını, bu konuda çalışmaların başladığını ifade etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet