Skip Navigation Links

CHP Seçimlere Hatay’ı Kucaklayarak Girmeli!

Uzun süredir adı CHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçen Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Mehmet Dönen, İskenderun basınıyla bir ara

Politika   A+a-


MEHMET DÖNEN BASINLA KAHVALTIDA BULUŞTU 8... ile 8gunhaber

  Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Mehmet Dönen İlk kez ve Net Konuştu:
  CHP Seçimlere Hatay’ı Kucaklayarak Girmeli!
 
  Uzun süredir adı CHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçen Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Mehmet Dönen, İskenderun basınıyla bir araya geldi.
 
  Basanıla sohbetin ilk bölümünde Türkiye’nin Ortadoğu politikasını ve Ortadoğu’da oynanan oyunları anlatan Mehmet Dönen, mezhep çatışmasına dönüştürülmek istenen Ortudoğu’da Türkiye’nin çok büyük hatalar yaptığını söyledi.
 
  Hatay ve diğer tüm sınır illerini ekonomik, siyasi ve sosyal açılardan doğrudan etkileyen Ortadoğu’daki gelişmeleri özetleyen Dönen, daha sonra Sanayi ve Ticaret Bakanılığı döneminde yaptığı hizmetleri anlatırken oldukça emin konuştu. “Bakanlığım döneminde Hatay’a yaptığım hizmetleri çek, geriye bişey kalmaz” diyerek iddalı konuşan Mehmet Dönen, CHP’nin Hatay’da seçim kazanabilmesi için gerekli olmazsa olmazları da sıraladı.

 
 
   Büyükşehir adayı olup olmamasının o kadar önemli olmadığını belirtirken, aslında kendisi dışında hiçbir adayın Hatay Büyükşehir Belediyesini alma ihtimali bulunmadığı imasında bulunan Dönen, CHP’ye hiç oy çıkmayan köyler bulunduğunu da rakamlarla ortaya koyarken, seçmenin oy dağılımında inançsal açıdan bir ayrışmaya doğru gidilmesinin ciddi bir tehlike arz ettiğini söyledi.
Hatay’da gitmedik köy, çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmamak gayretini ortaya koyan Mehmet Dönen, 1990’lardan sonra sağ eğilimi bulunan köylerin kendisi aday olduğu takdirde CHP’ye oy vereceğinden emin bir ifadeyle konuştu.
  Hatay’ın geçmişte olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde olmasının önemine vurgu yapan Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Mehmet Dönen, bu konuda kanaat önderlerine ve siyasetçilere çok önemli görevler düştüğünü ifade ederken oldukça anlamlı sözler söyledi.
 
  Büyükşehir sınırları çizilirken Alevi-Sünni ayrışmasının net olraka ortaya konmak istendiğine dikkat çeken Dönen, bundan sonrasında herkese çok önemli görevler düştüğünü kaydetti.
 
 

CHP Seçimlere Hatay’ı Kucaklayarak Girmeli! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet