Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Kadınlar el emeği pazarı' açıldı.

Antakya Belediyesi Semt Pazarı Kompleksi'nde “Kadınlar el emeği pazarı” hizmete girdi.

Ekonomi   A+a-

 
  HER HAFTA PERŞEMBE GÜNÜ STADYUM SEMT PAZARI’NDA
  ANTAKYA BELEDİYESİ “KADINLAR EL EMEĞİ PAZARI” HİZMETE GİRDİ
 
  Antakya Belediyesi Semt Pazarı Kompleksi'nde “Kadınlar el emeği pazarı” hizmete girdi.
Antakya Belediyesi’ni sosyal belediyecilik anlayışı ile şehrimizde bulunan kadınların el emeği göz nuru ile hazırladıkları ürünlerini sergileyerek satışa sunabilecekleri bir mekân oluşturuldu.
Antakya Belediyesi’nin önemli bir projesi olarak hizmete giren “kadınlar el emeği pazarı” ile kadınlarımız yaptıkları el emeği göz nuru ürünlerini her hafta Perşembe günleri Antakya Belediyesi Semt Pazarı’nda (Stadyum Yanı) satışa sunabilecekler.
  Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, el emeği ürünlerini sergilemek ve satışa sunmak isteyen kişi ve kuruluşların bu pazardan yararlanabileceğini ifade ederek, “Bu hizmetimizden dernek ve şahıs bazında tüm kadınlarımız yararlanabilirler. Yöresel gıda, giyim, takı tasarım vb. alanlarda el emeği göz nuru ile çok güzel ürünler yapan çok maharetli kadınlarımız var. Kadınlarımızın artık bu ürünlerini sergileyebilecekleri ve satışa sunarak gelir elde edebilecekleri bir mekânları var. Aile ekonomisine katkı sağlamayı planlayan başta ev kadınlarımız olmak üzere kurum ve dernek temsilcileri bu hizmetimizden yararlanmaya başladılar. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Başkan Savaş, Antakya Belediyesi Semt Pazarı Kompleksi'nde artık her Perşembe günü “kadın el emeği pazarı” kurulacağını ifade ederek, haftada bir gün kadınlarımızın el emeği göz nuru ile hazırladıkları ürünlerini sergileyebileceklerini ve satışa sunabileceklerini söyledi.
  Bu anlamda, maharetli kadınlarımız el emeği göz nuru ile ürettikleri gıda, giyim, takı tasarım vb gibi ürünlerini her Perşembe günü, gün içerisinde Antakya Belediyesi Semt Pazarında sergileyecek ve satışa sunacaklar.
 
  Vatandaşlarımız, her Perşembe günü Antakya Belediyesi Semt Pazarında açılacak olan kadın el emeği pazarında el emeği ve göz nuru ile hazırlanan yöresel gıda, giyim, takı tasarım vb gibi ürünleri uygun fiyatlara alabilecekler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar