Skip Navigation Links

Olayla ilgili 7 kişi adliyeye sevk edildi.

İskenderun Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğüekiplerince kaçakçılığını önlemek ve caydırmak amacıyla Hatay’ın Kırıkhan ve Belen ilçele

Gündem   A+a-


 
 
 
  İSKENDERUN GÜMRÜK MUHAFAZADAN ÖNLEME ARAMASI
İSKENDERUN GÜMRÜK MUHAFAZA KAÇAKÇILIK VE İSTİHBARAT MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ HATAY’IN KIRIKHAN VE BELEN İLÇELERİNDE YAPTIKLARI ÖNLEME ARAMASINDA 21.500 KİLOGRAM KABUKLU CEVİZE, 6500 LİTRE MOTORİN CİNSİ EŞYAYA, 2 KAMYONA VE 3 TIR ÇEKİCİSİNE EL KOYMUŞLARDIR.
 
 
  İskenderun Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince kaçakçılığını önlemek ve caydırmak amacıyla Hatay’ın Kırıkhan ve Belen ilçelerinde yaptıkları önleme aramasında 6500 litre motorin ve 21.500 kilogram kabuklu ceviz ele geçirmişlerdir. Ayrıca iki kamyona ve üç TIR çekicisine el konulmuştur. Ele geçirilen eşyaların gümrüklenmiş değeri yaklaşık olarak 250.000 TL dir.
 
  Olayla ilgili 7 kişi adliyeye sevk edildi.
 
  Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada kaçakçılıkla mücadelenin sonuna kadar devam edeceği belirtilerek, halkın “Alo 136 İhbar Hattını” ücretsiz kullanarak bildirimde bulunabileceği hatırlatıldı.
 
 
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet