Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Omurilik Felci’ne Dikkat Çektiler..

Türkiye ve Dünya’da binlerce omurilik felçlisi olduğu halde bu konuda yeterince farkındalık oluşmamış durumda.

Sağlık   A+a-


OMURİLİK FELÇLİLERİ DERNEĞİ PRİMME MALL 8.GÜN... ile 8gunhaber
 
  Omurilik Felci’ne Dikkat Çektiler..
 
  Türkiye ve Dünya’da binlerce omurilik felçlisi olduğu halde bu konuda yeterince farkındalık oluşmamış durumda.
 
  Omurilik felçlilerinin durumu, bakımları ve her an herkesin bir omurilik felci olma riski bulunduğu gibi konularda farkındalık yaratmak için İskenderun Prime Mall AVM’de bir stand açıldı.
 
  Türkiye Omurilik felçlileri Derneği İskenderun Temsilcisi Kemal Keser de, bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla stand açarak önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.
 
  AVM’de açılan standın başında ise aynı zamanda İngilizce Öğretmeni Kemal Keser’in Fen Bilimleri Dershanesinden mesai arkadaşları da hazır bulundu.
 

 
  Bu konuda bilgiler veren Kemal Keser şöyle konuştu; “Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği 1998 yılından bu yana; öncelikle omurilik felçlileri olmak üzere tüm ortopedik özürlülerin tıbbi, mesleki, ekonomik ve sosyal sorunlarının çözümlerine yönelik ulusal ve uluslararası alanlarda çalışmalar yapıyor.
 
  TOFD,başarılı ve yaygın çalışmaları nedeniyle 03.05.2004 tarih ve 2004/7252 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla "Kamu Kararı Yararına Çalışan Dernek" statüsüne getirilmiştir.
 
  TOFD;hem bireysel özürlü haklarını ve hem de kamusal alanda yaşanan engellerin ortadan kaldırılması için çözümler üreterek uygulanmasını sağlamaktadır.
 
  İskenderun için 05.11.2012 tarihli 55 sayılı izinle açmış olduğumuz temsilciliğimizle hizmet vereceğimiz bireylerin yaşam standartlarını iyileştirmek amacıyla birçok bir çok ulusal ve uluslararası projeyi sürdürmek istemekteyim.”
 

Omurilik Felci’ne Dikkat Çektiler..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş