Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

‘Gönülden Mızraba’ konseri ve ‘Gönülden Tuvale’ resim sergisi

İskenderun Belediyesi Yaşlılar Şefkatevi katılımcılarından ‘Gönülden Mızraba’ konseri ve ‘Gönülden Tuvale’ resim sergisi

Magazin   A+a-

 
  Ücretsiz etkinlik Çarşamba günü düzenlenecek
 
  İskenderun Belediyesi Yaşlılar Şefkatevi katılımcılarından ‘Gönülden Mızraba’ konseri ve ‘Gönülden Tuvale’ resim sergisi
 
  İskenderun Belediyesi Yaşlılar Şefkat Evi katılımcılarının hazırladığı ‘Gönülden Mızraba Türk Halk Müziği Konseri’ ve ‘Gönülden Tuvale Yağlı Boya Resim Sergisi’ 14 Ağustos 2013 Çarşamba günü düzenlenecek.
 
  Ücretsiz konser ve yağlı boya resim sergisi, 2 Nolu Belediye Gazinosu’nda saat 20.30’da gerçekleştirilecek.
 
  İskenderun’da yaşayan 50 ve üstü yaş grubundaki bireylere sosyal riski azaltmak, yaşlıların yaşam kalitesini yükseltmek ve sosyal izolasyonu önlemek amacıyla hizmete giren Yaşlılar Şefkatevi’nde, katılımcılara ücretsiz bağlama, resim ve bilgisayar kursları veriliyor.
 
  Yaşlılara Saygı Haftası ve İki Nesil Birarada bağlama konseri gibi etkinlikler de düzenlenen Yaşlılar Şefkatevi’nde, katılımcılar, gazete-dergi okuyor, sohbet ediyor, doğum günü gibi özel günlerini de bir arada kutlama imkanı buluyor.
  İskenderun Belediyesi Yaşlılar Şefkatevi katılımcılarının konser ve resim sergisi, 21 Haziran tarihinde yapılacağı duyurulmuş, ancak ileri bir tarihte yapılmak üzere ertelenmişti.
 
  İskenderun Belediyesi Yaşlılar Şefkat Evi, Şehit Pamir Cad. 4 Nolu Belediye İşhanı Kat: 2 adresinde hizmet veriyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş