Skip Navigation Links

Birlikte çok güzel çalışmalar ve hizmetler yaptık

Personelle bayramlaşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek: Birlikte çok güzel çalışmalar ve hizmetler yaptık

Yaşam   A+a-

 
  İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, personelle bayramlaştı.
 
  Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen bayramlaşmada konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Bu 4.5 yıllık süre içerisinde birlikte çok güzel çalışmalar ve hizmetler yaptık” dedi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Genellikle altyapıda çalıştık. Altyapısı bir kentin temeli gibidir. Göreve gelenler altyapı sıkıntılı olacağından ve oy düşünülerek göze görünen üst yapıyı yapmak isterler. Az gelişmiş veya gelişmemiş ülkelerin en büyük kadersizliği budur. Üst yapıda temel, yani altyapı olmadığı için çöker. Halbuki önce temeli yapmak lazım. Altyapı olduktan sonra üst yapı yapılabiliyor. Uygar ülkeler bunu gerçekleştirmiş. Çok güzel bir coğrafyaya sahibiz. Churchill’in bir sözü var ‘binaları biz şekillendiririz binalar bizi şekillendirir, kentleri biz şekillendiririz kentler geleceğimizi şekillendirir’. Geleceğimizi iyi şekillendirebilmek için kentlerimizi doğru şekillendirmemiz gerekiyor. Dünyaya yön veren kentlerdir. Bizim burada yapmaya çalıştığımız düzgün bir kent oluşturabilmektir. Bu yolda da çok büyük adımlar attık. 3-5 ay sonra İskenderun’un temeli, yani altyapısı bitmiş olacak. Bundan 50-60 yıl sonrasına dönük hazırlık bitmiş olacak. Bunu bu aile hep birlikte gerçekleştirdik. Bu bir ekip, aile işidir. Size çok teşekkür ediyorum. Bu kadar güzel işler oluşmasında herkesin katkısı var. Allah sizden İskenderun halkı adına binlerce kez razı olsun. Ne yapılması gerektiğini, kentin ihtiyacını biliyorduk. Şu an geldiğimiz yer neresi görüyoruz. Önemli olan iş yapmaktır, konuşmak değil” dedi.
  Devletin kalkınmasının halktan topladığı parayı en iyi şekilde halka kullanması, yatırım ve istihdam yapması, üretmesi ve ürettiğini ihraç etmesiyle gerçekleşebileceğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Biz İskenderun Belediyesi’nde bunu yaptık. Topladığımız parayı çarçur etmedik. Kimsenin haksız kazanç elde etmesine izin vermedik. 4.5 yılda belediye zengini yaratılmadı. Tüm ihalelerimizi şeffaf yaptık. Kim şartnameye en uygun teklif vermişse, en uygun fiyatı vermişse ona verdik. İşi de en iyi şekilde kontrol ettik” diye konuştu.
Altyapı çalışmasından dolayı toz oluştuğunu, ancak doğalgaz, içmesuyu şebekesi için İskenderun’un 800 km kazıldığını anlatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, halkın ve İskenderun’un beklentisi olan çalışmalar yapıldığını kaydetti.
 
  Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Biz bir aileyiz. Bir ailede ne kadar birlik, düzenlilik, birliktelik olursa o ailenin bereketi, mutluluğu daha fazla olur. Siz uzun yıllar belediyede çalışmaya devam edeceksiniz. Birlikte çok güzel işler yaptık. Yarın emekli olduğunuzda şu bizim zamanımızda yapılmıştı diyeceksiniz. Çocuklarınıza benim burada alınterim var diyeceksiniz. Bunlar hep gurur meselesidir” şeklinde konuştu.
 
  Mutluluğun anahtarının sevgi olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Sevginin besini de saygıdır. İnsanı sevin, doğayı sevin, birbirinizi sevin. Sevdikçe mutluluğunuz artar. Ben sizi seviyorum arkadaşlar. Hepinize tekrar sağlık içerisinde nice bayramlar diliyorum. Başarılar diliyorum” dedi.
 
  Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek konuşmasını tamamlamasının ardından Başkan Yardımcılarıyla birlikte, personelin bayramını kutladı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
TAHİR 11 Ağustos 2013 Pazar
BAŞKAN VE EMİN HOCA GİBİ EKİBİNDEN MEMNUN DEĞİLİM.BİR DAHA OY YOK
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet