Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun'da halk protokolle bayramlaştı

Adalet Bakanı Sadullah Ergin Hatay’ın İskenderun İlçesinde protokol ve halkın bayramlaşma programına katıldı.

Gündem   A+a-


iskenderun'da halk protokolle bayramlaştı 8... ile 8gunhaber
 
 
  İSKENDERUN ‘DA HALK PROTOKOLE BAYRAMLAŞTI
 
  Adalet Bakanı Sadullah Ergin Hatay’ın İskenderun İlçesinde protokol ve halkın bayramlaşma programına katıldı. Bakan Ergin, bu bayramın ülkedeki sosyal dayanışmanın, sosyal barışın, kardeşliğin geleceğe güvenle yürümenin önünü açmasını temenni etti.

 
  Belediye Sosyal tesisinde gerçekleştirilen protokol ve halkın bayramlaşma programına Askeri ve sivil erkan İskenderun’da yaşayan farklı dinlerden cemaat önderleri, siyasi parti temsilcileri, sivil tolum örgütleri temsilcileri ile vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekti.
 
 
  Adalet Bakanı Sadullah Ergin programın yapılacağı yere jeep ile geldi. Korumaların etten duvar oluşturduğu dikkat çekerken, bakanı İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ile Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek karşıladı.

 
 
 
   Bakan dışarıdan itibaren sosyal tesisin içerisine girene kadar herkesle tokalaşıp, selamlaştı ve bayramlarını kutladı. Bu arada Bakan Ergin, içeri girdiği sırada dışarı çıkmakta olan CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ile de tokalaşarak bayramlaştı.
 
 
  İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, bölgenin içinde olduğu bu ortamda kardeşçe, daha birleşik, el ele yaşayacak günlere işaret ederek “Hatay ve İskenderun bütün dünyaya örnek oluyor. Kardeşçe yaşayacağız” dedi.
 
  Düzce Valisi olan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su da, bu güzel Ramazan Bayramı’nda bir arada olmanın, mutluluğunun kıvancını yaşadığını söyledi.
 
 
  Adalet Bakanı Sadullah Ergin de, bir bayram gününde bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Sizlere sevdiklerinizle beraber ve sizi sevenlerle beraber, nice bayramlara erişmenizi diliyorum. Bu bayramın da hem ülkemizdeki, sosyal dayanışmanın, sosyal barışın, kardeşliğin geleceğe güvenle yürümenin önünün açılmasını, gerek kendi coğrafyamızda, gerekse dünya üzerinde, tüm coğrafyalarda huzuru, kardeşliği, barışı güçlendirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.
 
Protokol ve halk bayramlaşması programında bir süre kalan Bakan Ergin Kentten ayrıldı.
 
 

 
 
İskenderun'da halk protokolle bayramlaştı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş