Skip Navigation Links

İskenderun hizmetlerimizle kalkınıyor

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, gazetecilerle bir araya geldi.

Gündem   A+a-


ORHAN KARASAYAR İGC ZİYARETİ 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
 
  AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, gazetecilerle bir araya geldi. Milletvekili Karasayar’ı İGC Başkanı Şehmus Aslan, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler karşıladı.
 
  Ziyarette konuşan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan, Milletvekili Karasayar’a ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, “Sayın vekilimizin ziyaretinden memnunluk duyduk. Kendisi her fırsatta ziyaretimize gelerek bizleri onurlandırıyor. Ayrıca gazetecilerle yakın ilişki içerisinde olması da bizleri sevindiriyor. Tüm basın mensuplarımız adına bayramını kutluyorum” diye konuştu.
 
  Daha Sonra söz alan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, gazetecilerle bir araya gelmekten memnun olduğunu ifade ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 
 
 
  İskenderun’a gelen hizmetler ve yatırımlar hakkında da konuşan Milletvekili Karasayar, kente irili ufaklı yaklaşık 160 adet hizmet kazandırdıklarını kaydederek, “Bizler İskenderun’un geleceği için çalışıyoruz. Bu kapsamda gecemizi gündüzümüze katıyoruz. İskenderun’u dünya standartlarında bir kent yapacağız. Bakın İskenderun Limanı’nın özelleşmesi, Arsuz yolunun yapılması, eğitimden sağlığa birçok proje, yurt yapımı, bunların hepsini İskenderun’u kazandırdık. Amanos Tüneli projesi ile Doğu ve Güneydoğu’yu limanla buluşturacağız. Amacımız yaşanabilir bir İskenderun yaratmaktır” ifadelerine yer verdi.
 
 

İskenderun hizmetlerimizle kalkınıyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet