Skip Navigation Links

Çocukların sevinci Başkanı da sevindirdi

İskenderun Belediyesi Kadın Gönüllüleri Sosyal Marketi’nde 150 çocuğa bayramlık kıyafet verildi

Yaşam   A+a-

 
  İskenderun Belediyesi Kadın Gönüllüleri Sosyal Marketi’nde 150 çocuğa bayramlık kıyafet verildi
 
  Çocukların sevinci Başkanı da sevindirdi
 
  İskenderun Belediyesi Kadın Gönüllüleri Sosyal Marketi’nde, Ramazan Bayramı dolayısıyla 6-10 yaş arası 150 çocuğa bayramlık kıyafet verildi.
 
  Çocukların sevinciyle kendisi de mutlu olan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Elimizden geldiğince çocuklarımızın yüzünü güldürmeye çalışıyoruz. Herşey çocuklarımız için, geleceğimiz için” dedi.
 
  Çocuklara bayramlıklarını veren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, bayramlarını kutladı ve daha iyi bayramlar temennisinde bulundu.
 
  İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Halkın belediyesi, sizin belediyeniz. Elimizden geldiği kadar bilhassa mağdur, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmeye çalışıyoruz. Bu mübarek ramazan ayında ve her zaman ben halkın yanında yer aldım. Kadınlarımızın yanında yer aldım. Bu bilinçle Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezlerimizde kadınlarımıza kurslar düzenliyoruz. Bir toplumun, bir evin direği kadındır. Bir evde kadın mutsuzsa ev mutsuzdur. Kadın huzursuzsa ev huzursuzdur. Elimizden geldiğince kadınların huzurlu olması, yüzünün gülmesi için çalıştık ve çalışıyoruz. Şunu biliyorum ki bir evde kadının huzurlu olması çocuğunun gülmesiyle eşdeğerdir. Bir annenin eğer çocuğunun yüzü gülüyorsa onun da yüzü gülüyordur. Karınca kararınca çocuklarımızın yüzünü güldürmeye çalışıyoruz. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Daha nice mübarek ramazanlar ve önümüzdeki bayramların daha güzel olmasını diliyorum. Hepinizin bayramını kutluyorum. Her şey sizin için, çocuklarımız için, geleceğimiz için. Herkese sevgiler, saygılar sunuyorum” dedi.
 
  İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, konuşmasının ardından, hediye paketlerini dağıttı.
Çocuklarına kıyafet almaya gelen anneler, her zaman kadınların yanında olan, değer veren ve destekleyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür etti.
 
  Esnafımızın, yardımsever halkımızın desteğiyle çok önemli bir sosyal dayanışma görevini yerine getiren İskenderun Belediyesi Kadın Gönüllüleri Sosyal Market’i, çalışmalarını Belediye hizmet binası giriş katında sürdürüyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet