Skip Navigation Links

Türk Telekom'dan İTSO' ya ziyaret

İskenderun Türk Telekom Müdürü Beyhan ÜNAL ve Uzman Yardımcısı Melike Cana GÜNGÖR, İskenderun Sanayi ve Ticaret Odasına yaptığı ziyarette İTSO Başkanv

Gündem   A+a-

Türk Telekom’dan İTSO’ ya ziyaret

İskenderun Türk Telekom Müdürü Beyhan ÜNAL ve Uzman Yardımcısı Melike Cana GÜNGÖR, İskenderun Sanayi ve Ticaret Odasına yaptığı ziyarette İTSO Başkanvekili Müfit TENNİOĞLU ile görüştü. Müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için genel bilgilendirme ve Sanayi ve Ticaret kuruluşlarının telekomünikasyon sektörü ile ilgili ihtiyaçları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.
Tennioğlu :‘’ İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası olarak İskenderun esnafının lehine olabilecek her türlü girişime destek vermeye hazırız. Gayemiz, her zaman İskenderunlu sanayicilerin ve esnafın menfaatlerini korumak olmuştur. Türk Telekom yetkililerinin üyelerimize telekomünikasyon sektörü hakkında bilgilendirme sunumu yapması, onların sorunlarını dinlemesi ve çözüm önerilerinde bulunması yararlı olacaktır. ‘’ dedi.

Böylelikle ortaklık ve işbirliği çerçevesinde her türlü işletmenin iletişim ihtiyaçları ile ilgili çözüm yolları aranmış ve 18 Mart 2011 tarihinde Meclis Gündemi içerisinde Türk Telekom ürünleri ve iletişim çözümleri hakkında genel bir bilgilendirme sunumu yapılmasına karar verilmiştir.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet