Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Halk ramazan etkinliğine büyük ilgi gösterdi

İskenderun Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinliği Atatürk Anıt Alanı’ndaki finalle sona erdi

Magazin   A+a-


  İskenderun Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Ramazan Etkinlikleri, Atatürk Anıt Alanı’nda yapılan finalle sona erdi.
 
  Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen Geleneksel Ramazan Etkinliği’nde, Geleneksel Türk Tiyatrosu oyuncuları tarafından canlı Hacivat ve Karagöz, dans gösterisi, mini tiyatro, orta oyunu İbiş Usta , aşuk ile maşuk, ilizyon gösterisi, yarışmalar, çocuk etkinlikleri sergilendi.
 
  Halkın büyük ilgi gösterdiği Ramazan Etkinliği’nde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Dönmezer, ramazan etkinliğinin kentimizin çeşitli mahallelerinde geleneksel olarak düzenlendiğini söyledi.
  Belediyenin hizmet ve çalışmaların yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlikler de gerçekleştirdiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Dönmezer, bu kapsamda düzenlenen geleneksel ramazan etkinliği ile halkımızın ramazanı güzel bir ortamda yaşamasının amaçlandığını ifade etti.
‘Ramazan’ı Birlikte Yaşayalım’adıyla geleneksel olarak düzenlenen ramazan etkinliğinde, konuklara şerbet ikramında bulunuldu.
  Ramazan Etkinliği’nde, çevre illerden İskenderun’a misafir gelen bazı vatandaşlar da yarışarak, eğlenme fırsatı buldu. İlizyon gösterisi dikkatle izlenen etkinlikte, Burak Elmas’ın dans gösterisi beğenildi. Ramazan etkinliğinde, çocuklara meyve suyu ikramında bulunuldu ve balon dağıtıldı.
 
  Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Dönmezer, Geleneksel Türk Tiyatrosu oyuncularına çiçek vererek teşekkür etti.
 
  Etkinlikteki gösteriye katılan sanatçılardan Enver Kurucan halkı sahnede Türk bayrağı ile selamladı. Alanı dolduran büyükten küçüğe herkes, bayrağımızı ayakta alkışladı.
 
  İskenderun Belediyesi’nce, Ramazan dolayısıyla, Gültepe Mahallesi Gültepe İlkokulu, Esentepe Mahallesi Kılıç Ali Paşa İlköğretim Okulu, Dumlupınar Mahallesi Atatürk İlköğretim Okulu, Numune Mahallesi Gazi İlköğretim Okulu, İsmet İnönü Mahallesi Kocabaş İlköğretim Okulu, Modernevler Mahallesi Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu (50.yıl İlköğretim Okulu), Yunusemre Mahallesi Maydanos Kafe, Mustafa Kemal Mahallesi Atatürkçü Düşünce İlköğretim Okulu, Güzelçay Mahallesi Akçay İlköğretim Okulu’nda düzenlenen ramazan etkinliği, Atatürk Anıt Alanı’nda gerçekleştirilen final ile tamamlandı.
 
  Ramazan etkinliklerine, halk büyük ilgi gösterdi.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar