Skip Navigation Links

Dönen :Girdiğim hiçbir seçimi kaybetmedim

Sanayi ve Ticaret E.Bakanı Mehmet Dönen, adının Hatay Büyükşehir Belediyesi adaylı için geçtiğini belirterek toplantıları düzenlemekteki amacının birl

Politika   A+a-


MEHMET DÖNEN KIRIKHAN'DA İFTAR YEMEĞİ VERDİ 8... ile 8gunhaber
 
  DÖNEN’DEN PARTİLİLERE TARİHİ MESAJ
  DÖNEN: BİRLİK VE BERABERLİK OLMAZ İSEK SEÇİMİ KAZANAMAYIZ
  DÖNEN: GİRDİĞİM HİÇBİR SEÇİMİ KAYBETMEDİM
 
  Sanayi ve Ticaret E.Bakanı Mehmet Dönen, adının Hatay Büyükşehir Belediyesi adaylığı için geçtiğini belirterek toplantıları düzenlemekteki amacının birlik ve beraberlik olduğunu söyledi.
 
  Dönen, Kırıkhan’da partili partisiz 2000 kişiyle iftar yemeğinde bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.
 
  Önümüzdeki dönemde Hatay’da önemli bir yerel seçim yaşanacağını belirten Dönen, “Bu seçim yarışmasında birçok kişi aday olabilir. Benimde bu yarışta ismim geçiyor. Ama şu ana kadar adayım demedim. Bir yıl önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu beni çağırdı. Bana bir önemli bir seçime gireceğiz. Hatay’da bir çalışma yapa bilir miyiz? dedi. Bende olur dedim ve zaman zaman yaptığım çalışmaları Kılıçdaroğlu’a sundum” dedi.


  KARŞIDA DEVLETİN TÜM İMKÂNLARINI KULLANAN BİR PARTİ VAR
 
  Karşıda Devletin tüm imkânlarını kullanan bir partinin olduğunu ifade eden Dönen,”Bunlar mücadele etmek mümkün. Bunun için CHP olarak ilk önce birlik ve beraberlik içerisinde olmamız lazım. Toplumda kimseyi dışlamadan bütün katmanlar ile bir araya gelmek lazım. Kısacası Hatay’da bu seçimini kazanmak istiyorsak seferberlik ilan etmemiz lazım” şeklinde konuştu.
  KİMSEYLE HİZİPLEŞMEM
 
  Dönen, hiçbir adayın, hiçbir kimsenin hizipleşme hakkının bulunmadığını belirterek,”Bir ay önce Sayın Genel Başkan yeniden beni çağırdı. Ben kendisine kimseyle bir hizip ortamına girmem dedim. Burada bir hizip gurubun adayı seçim kazanamaz dedim. Şu ana kadar yanlış anlaşılır diye hiçbir ilçe başkanını ziyaret etmedim. Ben Hatay’da partiye üye olmak istedim. Kılıçdaroğlu beni partiye 12 maddeden yani partiye yararlı faydalı olabilecek insanlar kategorisinden üye yaptı. “diye konuştu.
 
  GEÇMİŞTE ÖNEMLİ MÜCADELELER VERDİM
 
  Geçmişte bu partide önemli mücadeleler verdiğini belirten Dönen, “İki kez ön seçimle milletvekili seçildim. Kılıçdaroğlu’na şunu söyledim. Beni bir kenara koy. Bana ihtiyaç olursa biz göreve hazırız. Elimden geleni yaparım dedi. Kimsenin aleyhine konuşmadım. Eğer biz bir birimize düşürsek seçimi kaybederiz. Bir birimizin yüzüne bakamayız. Ben siyaset yaparken girdiğim hiçbir seçimi kaybetmedim. Bir dönem parti değiştirdim. Orada da ön seçimle tekrar seçildim. Hiçbir zaman bölgecilik yapmadım.”ifadelerini kullandı.
 
  HATAY’DA ÖNEMLİ İŞLERİ HAYATA GEÇİRDİK
 
  Bakanlık ve milletvekilliği döneminde Hatay’da önemli çalışmalara imza attığını ifade eden Dönen,”Hatay’ı teşvikli bölge yaparak bölgede sanayinin gelişmesinin önünü açık. Osmaniye OSB’yi biz kurduk. MKÜ’yü Payas, Dörtyol küçük sanayilerini biz kurduk. Payas ,Konacık balıkçı barınakları benim dönemimde kuruldu.İskenderun Erzin devlet hastanelerini bir ihale ettik.Başlattık.Her ile bir hava alanı proje kapsamında Hatay’a 15 trilyon parayı ben gönderdim.Ondan sonra bunlar açtı.Top boğazı Antakya arasındaki yolu biz yaptık ilk önce.Kılavuzlu barajını biz kurduk.10 yıldır suyu bile getiremediler.Hiçbir yapılmamış gibi göstermek doğru değil.Kim halka hizmet ediyorsa Allah ondan razı olsun.Geçmişte Hatay 100 kazanıyorsa biz 120 lira gönderiyorduk.Şimdi 100 lira geliyor 48 lira gönderiyorlar.”dedi.
 
  PARTİMİN ADAYINI DESTEKLERİM
 
  Dönen, siyasette önemli makamlar geride bıraktığını belirterek,”Beni eleştirenler var. Ben onlara hiçbir şey demiyorum. Buna çünkü ayıracak zamanız yok. Bu eleştiriler çok eski politikalar. Bunlar kokuşmuş davranışlar. Bunların hiçbir partiliye bir faydası olmaz. Biz bunları çoktan geçtik. Partimin adayını desteklerim. Arkasında dururum. Bu böyle olmaz ise seçim kaybederiz. Herkes tavsiye olur.Ben kimse ile yarışa girmem.”dedi.
 
  MERKEZ SAĞCILARA ÇAĞRI
 
  CHP’nin merkez sağ ile hiçbir problemi olmadığını belirten Dönen,”Bizim çağdaş Dünya ile bir sorunumuz yok. Biz Türkiye’de insan hakları ve demokrasiden yanayız. Bizim dinle de sorunumuz yok. Herkesin inancına saygılıyız. Gelin birlikte olalım büyük Hatay’ı büyük Türkiye’yi yeniden inşa edelim. Kalın sağlıcakla.”şeklinde konuştu.
 
  Düzenlenen iftar yemeğine CHP Hatay Milletvekili Mehmet Ali Edipoğlu, ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
 
 
 

Dönen :Girdiğim hiçbir seçimi kaybetmedim videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
ali 5 Ağustos 2013 Pazartesi
ben şahsım olarak şahsa değil CHP ye OYVERDİM şayet memet dönen olarak CHP den aday olacaksanız bundan sonra yok arkadaş CHP yede oy vermiyecem bırak sen kendini övmeyi vatandaş seni övsün sen chp den seçilmiş en kötü milletvekiliydin ve böyle hatırlanacaksın
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet