Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş:Bayram için tüm tedbirler alındı

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Ramazan Bayramı’nı vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için gerekli tüm tedbirlerin

Gündem   A+a-

 
  Başkan Savaş yaptığı açıklamada, bayram öncesi ve bayramda belediye bünyesinde görev yapan gerekli tüm birimlerin 24 saat süreyle hizmet vereceğini belirterek bayram süresince vatandaşlardan gelebilecek tüm istek, şikâyet ve taleplerin görevliler tarafından en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını belirtti.
 
  Başkan Savaş açıklamasında, bayram süresince vatandaşların her türlü istek, şikâyet ve taleplerini Alo Belediye (Halkla İlişkiler) 444 12 06, Alo İtfaiye - Yangın 110, Alo Cenaze : 188 nolu telefonlara yapabileceklerini dile getirdi.
 
  Başkan Savaş, ayrıca Ramazan Bayramı`nın 1. günü mezarlık ziyaretlerinin herhangi bir tıkanma ve sıkışmaya neden olmadan rahatlıkla yapılabilmesi amacıyla her yıl olduğu gibi bu yılda bir dizi tedbirlerin alındığını açıkladı.
  Buna göre; bayramın ilk günü 06.00-10.00 saatleri arasında belediye otobüsleri ve halk otobüsleri mezarlığa ücretsiz taşıma yapacak. 06.00-11.00 saatleri arasında Rüstem Tümer Paşa Caddesini (mezarlığın arkasında kalan yol) Cumhuriyet caddesine bağlayan Şehit Polis Mehmet Aruz Caddesi araç trafiğine kapatılacak, sadece yayaların geçmesine izin verilecek. Bu amaçla Rüstem Tümer Paşa Caddesi`nden mezarlık istikametine gelen araç, oduncular civarında belediyece düzenlemesi yapılan yerlere araçlarını park edecek. Aksaray Mahallesi’nden gelen araçlara ise Nami Veysoğlu İlköğretim Okulu önünden yol verilecek. Ayrıca Kurtuluş caddesi, Habib-i Neccar ve Affan Camisi istikametinden Armutlu Mezarlığına gidecek vatandaşlar için Halk otobüsleri ücretsiz taşıma yapacak.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar