Skip Navigation Links

'CHP İktidarında Haramilerin Hortumlarını Keseceğiz'

İskenderun'da halka hitap eden Kemal Kılıçdaroğlu, gençlerin ve kadınların önünü açacaklarını ve yakında kadrolara yeni yüzlerin ekleneceğini söyledi.

Gündem   A+a-

İskenderun’da halka hitap eden Kemal Kılıçdaroğlu, gençlerin ve kadınların önünü açacaklarını ve yakında kadrolara yeni yüzlerin ekleneceğini söyledi. Boynunda İskenderunspor’un renkleri turuncu-mavili kaşkolla konuşan Kılıçdaroğlu’nun sözleri “Başbakan Kemal” tezahüratlarıyla sık sık kesildi.

Güneşli ve güzel günler vaat etti, yağmurlu bir günde halka hitap etti.. Haramilerin düzenini yıkarak halkın iktidarını kuracaklarını belirten Kılıçdaroğlu:
“CHP İktidarında Haramilerin Hortumlarını Keseceğiz”
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu İskenderun’da esti gürledi.. Sevgi gösterileriyle meşaleli CHP’li gençler arasında İskenderun İlçe Örgütü önünde karşılanan Kılıçdaroğlu, güzel ve güneşli günler vaat ettiği halkın karşısına yağmurun başladığı anlarda çıktı. Yağmurdan hiç de şikayetçi olmayan halk, hep bir ağızdan “ Yağmur berekettir” deyince, narenciye üreticisinin sorunlarını sıralayan Kılıçdaroğlu, sorunların bir bir bertaraf edileceğini söyledi.

İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz’un otobüsten inerken karşıladığı Kemal Kılıçdaroğlu, meşalelerle kendisini karşılayan koridorun içinden güçlükle ilerleyebildi.
CHP Parti Meclis Üyesi Nihat Matkap, CHP Hatay Milletvekilleri Aziz Yazar, Fuat Çay ile Gökhan Durgun’un yanı sıra Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek Kılıçdaroğlu’na miting alanına girerken eşlik etti.
CHP’lilerin gönlünü fetheden isim Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, bir adım arkada ama oldukça neşeli bir şekilde partilileri selamladı. Kılıçdaroğlu kadar en az Gürsel Tekin’e de ilgi büyüktü.

CHP Hatay Milletvekili Aday Adaylarının da çıkarma yaptıkları parti önündeki mitingde, İskenderun’dan Bülent Bozdoğan, Avukat Bülent Akbay, Avukat Gazanfer Dik, Avukat Naim Gökpınar, Belediye Meclis Üyeleri Zeki Aytaş, Kamil Turan, Avukat Mevlüt Dudu, Diş Hekimi Cemil Uğutmen, Dörtyol bölgesi Milletvekili Aday Adayı Osman Tufan ile Antakya bölgesi Milletvekili Adayı Ayhan Kara da hazır bulundu.

Kürsüye çıktığı anda boynuna Yeni İskenderunspor’un turuncu-mavili kaşkolu takılan Kılıçdaroğlu, “Benim adım Kemal, ben söz verirsem yaparım. Gerekli kaynağı da bulurum. CHP, işçinin, işsizin, emekçinin, mazlumun yanındadır CHP. Bu ülkede herkes barış ve huzur içinde yaşasın. CHP iktidarında hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Bize diyorlardı ki; hiçbir öneri getirmiyorsunuz. 41 tane öneri getirdik. 41 kere maşallah desinler diye. Benim adım Kemal söz verdik mi yerine getiririz. Kaynak buluruz. Yeni bir sayfa açtık. Beraber mücadele edeceğiz. Türkiye’yi aydınlığa çıkarmak için, ikinci bir ulusal kurtuluş mücadelesi vermek için omuz omuza çalışacağız. Haramilerin düzenini yıkacağız. Biz halkın partisiyiz. Halkın çıkarına çalışıyoruz. Halkın iktidarında emeklinin de, çiftinin de esnafın sanatkarın da yüzü gülecek. Bir tek bir kesimin yüzü gülmeyecek. Haramilerin yüzü gülmeyecek. Onların hortumları da keseceğiz. Halkın düzenini kuracağız. Bir belediye başkanımız var şimdi de Türkiye’de halkın düzenini kurmaya sıra geldi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu konuşmasının ardından Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’le birlikte İlçe Örgütüne çıkarak bir süre İlçe Başkanı Nihat Karpuz’la görüştü. Görüşme devam ederken makam odasına Milletvekilleri Çay, Yazar ve PM Üyesi Nihat Matkap girdi.
Neşeli sohbetlerin yapıldığı makam odasında Kılıçdaroğlu çay ikramı istedi. Sadece 8. Gün Haber’in görüntülediği makam odasındaki sohbette, bazı basın mensupları alınmayınca kısa süreli bir tartışma yaşandı. Gürsel tekin, içeri sonradan giren muhabirlere tebessüm ederek poz verdi.
Makamda içilen çayın ardından salonda bekleyen basın ve partililer huzurunda CHP’ye katılan başka partilerden ve önemli konumlardan kişilere rozetleri takıldı. Rozet töreni öncesi konuşma yapan Nihat Karpuz, bir süredir araları açık olan Hatay Milletvekili Aziz Yazar’a dönerek, “Artık kırgınlık yok, küslük yok. Hep beraber olacağız” diyerek genel başkanı Kılıçdaroğlu’nun önünde zeytin dalı uzattı.
Kemal Kılıçdaroğlu, programına İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i ziyaret ederek sürdürdü. Belediye Başkanlığı makamında Başkan Civelek’ten çalışmalar hakkında brifing alan Kılıçdaroğlu, Sigorta Genel Müdürlüğü dönemini hatırlatan Başkan Civelek7i tebessümle dinledi.
Sigorta Genel Müdürü döneminde Kemal Kılıçdaroğlu’ndan çok şey öğrendiğini belirten Dr. Civelek, o dönemlerde kendisinin de SSK Hastanesi Başhekimi olduğunu ve aldığı destekle önemli işler yaptığını söyledi.
Dr. Yusuf Civelek, genel başkanı Kılıçdaroğlu’na İskenderun’a yaptığı hizmetlerde sosyal belediyecilik adına yaptıkları çalışmaları anlattı. 
 

Miting Alanı

 

Parti Binası Rozet Töreni

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet