Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yazarımız Doğan Süslü’ye Saldırı Girişimine Kınama Yağıyor

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti,köşe yazarımız Doğan Süslü’ye geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Medya   A+a-

 
  Yazarımız Doğan Süslü’ye Saldırı Girişimine Kınama Yağıyor
 
   İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, geçtiğimiz günlerde saldırı girişiminde bulunulan köşe yazarımız Doğan Süslü’ye geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, saldırıyı kınadı.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nden yapılan açıklama şöyle;
 
  KINAMA
 
  İskenderun’un dürüst gazetecilerinden, Cemiyetimizin üyesi Doğan Süslü’ye önceki akşam saatlerinde yapılan saldırı, basın mensuplarının içinde bulunduğu tehlikeyi çok net bir şekilde ortaya koydu.
 
  Kamuoyunu bilgilendirmek adına hareket eden ve yazılarıyla birlik, beraberlik mesajları vererek kalemini dürüstçe kullanan arkadaşımız Doğan Süslü’ye yapılan bu kalleş saldırıyı kınıyoruz.
  Doğan Süslü’ye ve yazılarını kaleme aldığı Vatan Gazetesi ve 8. Gün Haber Portalı ekibine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, saldırganın bir an önce yakalanarak, adalete teslim edilmesini bekliyoruz.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti olarak, olayın takipçisiyiz ve kamera kayıtlarında çok net gözüken saldırganın yakalanacağına inanıyoruz.
 
  Karanlık emelleri olanlar ve bunun ortaya çıkmasından gocunanlar unutmasınlar ki; ne Doğan Süslü’yü, ne de hiçbir gazeteci arkadaşımızı böyle kalleşçe saldırılarla susturamayacaklardır.
 
 
  İskenderun Gazeteciler Cemiyeti
    Yönetim Kurulu
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş