Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri 1-31 Ağustos'ta

Türk Tabipleri Birliği Eski Başkanı Dr. Füsun Sayek’i anmak amacıyla Arsuz’da her yıl düzenlenen Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri bu yıl 1-31

Magazin   A+a-


FÜSUN SAYEK SAĞLIK VE KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ 8.GÜN... ile 8gunhaber
 
  Türk Tabipleri Birliği Eski Başkanı Dr. Füsun Sayek’i anmak amacıyla Arsuz’da her yıl düzenlenen Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri bu yıl 1-31 Ağustos tarihlerinde Arsuz – İskenderun’da gerçekleşiyor.
 
  İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde bir basın toplantısı düzenleyerek bu yıl 7. si düzenlenecek olan Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri ile ilgili bilgi veren Prof. Dr. İskender Sayek; “Yedinci Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri kapsamında, sağlık etkinliklerinin yanı sıra pek çok kültürel aktivite de düzenleniyor. Etkinlik her yıl genişleyerek gelenekselleşiyor ve bu konuda da örnek teşkil ediyor. Bu yıl halkımızı sıkmamak adına etkinliklerimizi 1 aya yaydık.
 
  Ülkemizde kültür mozaiğini koruyan ve yaşatan ender yerleşim merkezlerinden Arsuz’da düzenlenecek Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri’nin programında bu yıl da konserler, sergiler, toplum söyleşileri, çocuklara yönelik sanat atölyeleri, spor yarışmaları ve sağlık taramaları yer alıyor” dedi.

 
 
 

Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri 1-31 Ağustos'ta videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar