Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kırıkhanspor 2 futbolcuyu daha renklerine bağladı.

Nevşehir Avanosta kamp çalışmalarını devam ettiren Kırıkhansporda eksik görülen mevkilere oyuncu transferi sürüyor.

Spor   A+a-

 
  Kırıkhanspor 2 futbolcuyu daha renklerine bağladı.
 
  Nevşehir Avanosta kamp çalışmalarını devam ettiren Kırıkhansporda eksik görülen mevkilere oyuncu transferi sürüyor. Kırıkhanspor 2.ligde forma giyen 2 futbolcuyla dün sözleşme imzalayarak renklerine bağladı.
 
  Bu sezon şampiyonluğu gögüsleyebilecek bir kadro kurmayı amaçlayan Kırıkhansporda teknik direktörlüğe 4 sezonda 3 kez çalıştırdıkları takımlara şampiyonluk yaşatan Bülent Demirkanlı’yı getiren Kırıkhanspor bugün 2.ligde forma giyen 2 futbolcuyla sözleşme imzaladı.
 
  Kırıkhanspor Başkanı Hacı Kocacık Yimpaş Yozgatsporlu İlhan Aslanoğlu ile Alanyasporlu Mehmet Balban ile sözleşme imzaladıklarını açıkladı.
  Bu sezon taraftarları coşturacak, başarıya götürecek bir ekip oluşturma yönünde transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Kırıkhanspor Başkanı Hacı Kocacık “ 1-2 futbolcuyla da görüşmelerimiz devam ediyor. Bu hafta sonuna kadar bu oyuncularla anlaşmayı arzuluyoruz. Takım olarak çok iyi bir seviyeye gelmiş bulunmaktayız. Teknik direktörümüzün görüşleri doğrultusunda transfer çalışmalarımızı yön vereceğiz” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar