Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Çelik işçisi, bayramı çifte mutlulukla kutlasın”

Kızılay Derneği İskenderun Şubesi Başkanı Ümit Günay “Çelik İşçisi gerek kan bağışları gerekse ulusal ve uluslararası afetlerde Türk Kızılay’ının dai

Yaşam   A+a-

 
  Kızılay Derneği İskenderun Şubesi ’de çelik işçisine destek verdi
 
  Ümit Günay “Çelik işçisi, bayramı çifte mutlulukla kutlasın”
 
  Kızılay Derneği İskenderun Şubesi Başkanı Ümit Günay “Çelik İşçisi gerek kan bağışları gerekse ulusal ve uluslararası afetlerde Türk Kızılay’ının daima yanında olmuştur. Bugün de biz çelik işçisinin yanındayız” dedi.
 
 
 
  Kızılay Derneği İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, çelik işçisi için Denizciler ’deki parkta bir iftar yemeği düzenledi. Düzenlenen iftar yemeğine Genel Başkan Cengiz Gül, Mali Sekreter Bayram Altun, Çelik-İş Sendikası İskenderun şube yönetim kurulu üyeleri, Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Mehmet Dönen, CHP İskenderun ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyesi Meliha Çaylı, Kızılay Derneği yönetim kurulu üyeleri, diğer konuklar, Denizciler ve havalesinde oturan çelik işçileri katıldılar.
 
 
 
 
  İftar yemeğinde konuşan dernek başkanı Ümit Günay “Bugün burada bu mübarek sofrada yönetim kurulumuz ve gönüldaşlarımızla birlikte çelik işçisinin sıkıntılarını paylaşma geldik. çelik işçisinin haklarını alma konusunda özveri ile mücadele eden Çelik-İş Sendikası Şube Başkanı Sayın Metin Önde’yi, Sayın şube yöneticilerini, Genel Başkan Sayın Cengiz Gül nezdinde tebrike diyorum. Çelik işçisinin idrak ettiğimiz bu mübarek günler sonunda arzu ettiklerini elde ederek Ramazan Bayramı’nı çifte mutluluk ile kutlanmasını diliyoruz. Çelik işçisi ve sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyoruz” diye konuştu.
 
 
 
  Dernek Başkanı Günay sonrası söz alan Genel Başkan Cengiz Gül ise “ Öncelikle Kızılay’ın vefasına sonra da bu güzel iftar sofrasına sendikam ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bizler çelik-iş sendikasına her kesimden destek gelir dediğimizde boşuna konuşmamıştık. İşte görüldüğü üzere Kızılay Derneği ’de yanımızda. Sivil toplum örgütlerimize, siyasi partilerimize, bölge belediye başkanlarımıza ve tüm bölge halkına yoğun destekleri için şükran, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş