Skip Navigation Links

Bekir Altan Kadınları Dinledi

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Fatih mahallesi bayanları bir rekora imza atarak 2000 kişi ile Sokollu Mehmet Paşa Külliyesinde kahvaltı programın

Gündem   A+a-

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Fatih mahallesi bayanları bir rekora imza atarak 2000 kişi ile Sokollu Mehmet Paşa Külliyesinde kahvaltı programında bir araya gelerek sorunlarını ve isteklerini dinledi.
Bekir Altan yaptığı konuşmada ; Kimse bizim yaptığımız hizmeti yapamaz. Eğer bizim gibi hizmet yapan varsa kanıtlasın ben ondan özür dileyeceğim dedi. Ayrıyeten hangi Belediye Başkanı 1000 kişiye kahvaltı verebilir. Eğer versinler onlardanda çıkar özür dilerim. Hodri Meydan” dedi.
Altan: Payas kalesi ve Sokollu Külliyesinin restorasyonundan sonra açılacak olan çarşısında bayanlarımıza iş imkanı sağlanacak. Bayanlarımızdan gelen talepler doğrultusunda destek verilecek, evlerinde ürettikleri her şeyi pazarlayarak evlerine ekonomik destekte bulunacaklar.
Bayanlarımızdan gelen talep doğrultusunda sadece hanımlara ait bir Pazar oluştura biliriz. Sizler bizden isteyin biz her türlü desteği sizlere sunacağız. Dedi.
Başkan Bekir Altan konuşmasının ardından bayanlardan gelen soruları cevapladı.
Bayanların yol çalışmaları hakkında sorularına, “yol açım çalışmalarında adaletli davranıyoruz ve uygun şartlarla Payas da yapılmamış, açılmamış yol bırakmayacağız. Sizlerden yol çalışmaları esnasında mülkiyet sahiplerinin destek vermesini istiyorum. Biz açılan yollarda yıktığımız yerleri fazlasıyla karşılıyoruz destek olursanız hızlı bir şekilde yol çalışmalarını bitiririz.”
Bayanlardan karbeyaz mahallesine de park ve kondisyon aleti ihtiyacı olduğunu belirttiler, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, “Mevcutta kar beyaz da 3 adet park var ve 5 bin m2 lik spor tesisi, kafeterya v.s. olacağı büyük bir park yapacağız ve sizlerin istediği uygun alanlara park yapılacak.” Dedi.
Bizler sizlerle bir rekor kırarak 1000 kişilik bir topluluğa kahvaltı verdi. Kimse bunu yapamaz. Çünkü sizin gibi yüreklere sahip değiller, bizim gibi yüreğe sahip değiller dedi.
Ayrıyeten her yıl 2 tane Payas'ımıza ödül getiriyoruz. Bu yıl1 ödül daha alacağız. Hatta bu ödülle İstanbul Valisini bile geride bıraktık.
Bizler Payas Belediye olarak 850 kişiyi Safranboluya götürdük. Başka Belediye var mı böyle hanımları dışarılara götürüp orda ki hizmetleri ve yapılanları gösteren. Başka Belediyede yok, başka Başkan'da.
Bizler sizinler için ve çocuklarınız için çalışıyoruz. Gelecek seçimlere değil, gelecek nesillere yatırım ve hizmetler yapıyoruz dedi.
Bekir Altan; Çünkü şu anda bizler ecdat yadigarımız olan içinde bulunduğumuz Sokollu Mehmet Paşa külliyesini restorasyon yaptırtıyoruz ve burası bizim Belediyemize verilecek. Bizlerde bu ecdat yadigarını koruyacağız dedi.
Payas'ımızın en büyük ihtiyacı hastane. Hastane konusu ile ilgili olarak Sağlık Bakanlığı ile görüştük. Sağlık Bakanlığı beldenize 9 km. yakında bir hastane var. O yüzden Payas'a hastane yapamayız dediler. Bizlerde siz yapmıyorsanız biz yapalım dedik. Bu konuda görüşmelerimiz sürüyor dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet