Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İGEV’in gençleri bir harika..

İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV), sosyal ve kültürel alanda faaliyetleriyle topluma önemli faydalar sağlıyor. İGEV’in gençleri, dün bir araya gele

Eğitim   A+a-


İGEV'İN GENÇLERİ SELEN KILIÇ ETKİNLİK 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
 
  İGEV’in gençleri bir harika..
 
   İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV), sosyal ve kültürel alanda faaliyetleriyle topluma önemli faydalar sağlıyor. İGEV’in gençleri, dün bir araya gelerek, öğrencileri üniversite dışında da hayata hazırlamak adına farklı bir etkinliğe imza attı.
 
  Çukurova Üniversitesi Mühendislik bölümü 3. sınıf öğrencisi Selen Kılıç önderliğinde bir araya gelen gençler şiirler okuyup, türküler söyleyerek, ders ve finallerden uzak bir gün geçirmenin keyfini yaşadılar.
 
  Öğrencilerin bu etkinliğine, İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Şefik Uyar ve yönetim kurulu üyeleri de katılarak bu etkinlikte gençlere örnek oldular.

 
 
  Çukurova Üniversitesi Mühendislik bölümü öğrencisi Selen Kılıç’ın çaba ve gayretleriyle organize edilen bu etkinlikte okunan şiirlerde verilen mesajlar, insanın hayatta nasıl bir yol çizeceği konusunda oldu. Selen Kılıç, bu tür faaliyetlere ara vermeden devam ettiklerini belirterek, amaçlarının sosyal ve kültürel kapsamda öğrencilere moral ve motivasyon aşılamak olduğunu ifade etti. Kılıç, konferans ve seminerler de düzenleyerek öğrencilerin gerek okulda, gerekse kendi hayatlarına fayda sunmak olduğunu kaydetti.
 

İGEV’in gençleri bir harika.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş