Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Civelek bu kez çalışanlarıyla iftar yaptı

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek çalışanlara ve ailelerine iftar verdi

Yaşam   A+a-


İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI CİVELEK... ile 8gunhaber
 
  Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek çalışanlara ve ailelerine iftar verdi
 
  Başkan: Halkımızın ihtiyacına dönük kalıcı çalışmalar yaptık
 
 
  İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çalışanlarla iftarda bir araya geldi.
Belediye Yemek Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğine, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çalışanlar ve aileleri katıldı.
 
  Yaptığı konuşmasında, ramazanı kutlayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çalışanlarla birlikte halka hizmet verildiğini söyledi.
 
  Tüm çalışanların Belediye ailesinin bir ferdi olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, belediyeye sahiplenmek gerektiğini kaydetti.

 
 
 
  Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Sizler belediyenin yüzüsünüz. Halkla birebir temas eden sizlersiniz. Hep birlikte 30 yıldır yapılmamış işler yaptık. Su, imar planı, drenaj kanalları, yollar, köprüler, nikah salonu, iskele bunlar hep halkın ihtiyacı ve beklentisi olan çalışmalardı” dedi.
İftar yemeği vesilesiyle bir araya gelindiğini vurgulayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Sevgili arkadaşlarım, değerli belediye çalışanlarımız bu iftar yemeğine katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İftar yemeği vesilesiyle bir aradayız, herkes birbirini gördü” diye konuştu.
Herkese eşit mesafede olunduğunu ve adaletli davranıldığını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Belediye halkındır. Belediye Başkanlığı görevdir, meslek değil. Bu görev süresi içinde İskenderun halkına en iyi hizmeti vermek, halkın ödediği paranın kesinlikle bir kuruşunu çarçur etmemek görevimizdir. Bu anlayışla dünyanın yatırımı yapıldı. İskenderun’un geleceğini öngörerek, halk için kalıcı ve uzun vadeli hizmetler yaptık. Bu memleket bizim. Memleketimizi hep birlikte sahiplenelim” şeklinde konuştu.
  İftar yemeğine katılan çalışanlara ve ailelerine teşekkür eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İyi ki geldiniz, iyi ki katıldınız. Çocuklarınıza, hanımlarınıza hepinize saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum. İyi ki varsınız. Hayırlı iftarlar. Her sene böyle güzel günlerde bir araya geleceğiz. Halkımıza hizmet edeceğiz. Hizmet en kutsal bir iştir. Halka hizmet hakka hizmettir. Hep beraber güzel hizmetler yapacağız” dedi.
  İçmesuyu şebeke döşeme çalışmasının yıl sonunda biteceğini, altyapı çalışması biten yerlerde kapsamlı asfalt çalışmasının sürdüğünü anlatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, yeni ductil içmesuyu şebekesinin döşenmesiyle eski şebekeden kaynaklanan su kayıplarının önlendiğini, bir senede 20 milyon lira enerjiden tasarruf edildiğini, halkın musluktan akan temiz suyu içeceğini söyledi.
 
  Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çalışanlarla sohbet etti.
 

Civelek bu kez çalışanlarıyla iftar yaptı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar