Skip Navigation Links

Hatay da İskenderun da CHP’nin olur!

İskenderun Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Mustafa Kamil Turan, yerel seçim sürecinden İskenderun Belediyesi’nin hizmetlerine kadar bir çok ko

Politika   A+a-


KAMİL TURAN HATAY DA İSKENDEUN DA CHP'NİN 8... ile 8gunhaber

 İskenderun Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Mustafa Kamil Turan:
 
  Hatay da İskenderun da CHP’nin olur!
 
  İskenderun Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Mustafa Kamil Turan, yerel seçim sürecinden İskenderun Belediyesi’nin hizmetlerine kadar bir çok konuda görüşlerini aktardı.
 
  CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni almaması için bir neden görmediğini belirten Kamil Turan, AK Parti hükümetinin Ortadoğu politikası, Suriye olaylarına müdahele etmesi ve de Suriye olaylarının Hatay’da ekonomiden sosyal yaşama olumsuz etkilerinin CHP’nin seçim kazanması için önemli sonuçlar doğurduğunu söyledi.
 
  Büyükşehir belediye seçiminde Hatay halkının AK Parti hükümetine ciddi tepkisini ortaya koyacağına inandığını ifade eden Kamil Turan, “Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni almamız için gerekli tüm şartlar oluştuğunda, CHP’nin yerel yönetimlerdeki hizmet anlayışı ve başarılarının ortaya konduğu bir ortamda İskenderun Belediyesi’nin çalışmaları en güzel örnek olacaktır” dedi.
 
  Hatay Büyükşehir projesi kapsamında İskenderun’la iç içe olan beldelerin Arsuz ilçesine bağlanması, 20 kilometre uzaklıktaki yerlerin de İskenderun’a bağlanmasının İskenderun Belediyesi’ni alabilmek için yapılmış bir siyasi hesaptan ibaret olduğunu belirten Kamil Turan, Karayılan, Azganlık, Sarıseki, Denizciler ve Bekbele’de yaşayan insanların İskenderun’da yapılan hizmetleri görerek yine CHP’ye oy vereceklerine inandığını söyledi.
 
  İskenderun Belediyesi’nin Belediye Başkanı Yusuf Civelek’le çok önemli hizmetlerin altına imza attığını belirten Turan, İskenderun’un geçmişte bolca yaşadığı sel, su baskınları gibi çok önemli sorunların tamamını geride bıraktığını hatırlattı.
 
  Altyapıdan içme suyu şebekesine, iskeleden imar planına kadar çok önemli sorunların giderildiğini ve çok önemli hizmetlerin çok kısa sürede İskenderunlular’a sunulduğunu belirten İskenderun Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Kamil Turan, altyapı, içme suyu ve doğal gaz çalışmalarından kaynakları olarak bozulan yolların asfaltlama işleminin de en kısa sürede bitirilerek
İskenderun’un sorunsuz bir kent haline geleceğine vurgu yaptı.
 
  Mahallelerde yolların hala asfaltsız olmasının bir program dahilinde ilerleyen içme suyu ve doğal gaz çalışmalarının bitmediği noktalardan kaynaklandığını hatırlatan Turan, çalışmaların bittiği yerlerde kalıcı asfaltın çok güzel bir şekilde yapıldığını söyledi.
 
  Yeni ilçe olan Arsuz’un seçim sürecindeki durumunu değerlendiren Kamil Turan, Arsuz’da her adayın değil, gerçekten hizmet edecek ekibi olan adayın seçimlere girmesi gerektiğini hatırlatarak, CHP için Arsuz’un neredeyse banko olduğunu söyledi.
 
 
 

Hatay da İskenderun da CHP’nin olur! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (2) adet yorum var.
kazım gidemen 26 Temmuz 2013 Cuma
iskenderun da ckh iskele haricinde ne yaptı allah rızası için cevap verin sizin seçimden önce söz verdiğiniz vaatler nerde kaldı
mehmet okur 26 Temmuz 2013 Cuma
kamil bey hayal görüyor bence.iskenderunu kazandınızda hatay mı kaldı? onbin oy farkı iskenderunda,ellbin oy farkı hatayda var.nasıl kapatacağı konusunda öngörülerini bekleriz.
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet