Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Nuri Üysen’den Şok Sözler!!!

Geçtiğimiz günlerde 8gunhaber’de başlayan “İskenderun’da belediye başkanı olarak kimi görmek istersiniz?” konulu ankette aday adayları arasında adı ge

Ekonomi   A+a-


NURİ ÜYSEN'DEN ŞOK SÖZLER 8.GÜN HABER ile 8gunhaber

  Nuri Üysen’den Şok Sözler!!!
 
  Geçtiğimiz günlerde 8gunhaber’de başlayan “İskenderun’da belediye başkanı olarak kimi görmek istersiniz?” konulu ankette aday adayları arasında adı geçen İşadamı Nuri Üysen’den herkesi şok eden açıklama.
 
   Yıllardır kamuoyunda büyük bir destekle İskenderun Belediye Başkanlığına layık görülen İşadamı Nuri Üysen, böyle bir adaylık başvurusu, beklentisi ve çalışması içinde olmadığını beyan ederek, 8gunhaber’in anketinden adının çıkarılmasını rica etmişti.

 
 
  Adı aday adaylarının bulunduğu anket listesinden çıkarılan Nuri Üysen, aynı akşam Koç Group’un iftar yemeğinde kendisiyle aynı masada oturan işadamlarının adaylık konusundaki ısrarlı sözleri üzerine de, “Yakıştıranlara teşekkür ediyorum. İskenderun’un en iyi seviyeye gelmesi, hizmete doyması, proje üretilmesi konularında her türlü maddi ve manevi desteğe varım ama aday adayı değilim. Aday olacak arkadaşlarla ilgili de üzerime düşeni yapmak gayretinde olurum” diyerek kamuoyu ve işdünyasından gelen taleplere nazikçe teşekkür etmiş oldu.
 
  İskenderun’un menfaatleri doğrultusunda her türlü konuda; eğitimden spora, sosyal sorumluluk projelerinden yatırımlara kadar bir çok konuda, hiçbir karşılık beklemeden taşın altına elini koymaktan hiç çekinmeyen Nuri Üysen’in bu açıklaması ise adaylığı konusunda büyük bir beklenti içinde olanları üzeceğe benziyor.
 
  Nuri Üysen’in kamuoyu baskısına ne kadar direneceğini de merak ediyoruz.
 
 

 Nuri Üysen’den Şok Sözler!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Kaya 27 Temmuz 2013 Cumartesi
E sizde kaldırın o zaman..
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş