Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gezi Parkı Protestocuları Adana'ya Sevk Edildi

Hatay'da Gezi Parkı operasyonları kapsamında gözaltına alınan 17 şüpheli Adana'ya sevkedildi.

Gündem   A+a-

 
  Haberler.com'un haberine göre Hatay'da Gezi Parkı operasyonları kapsamında gözaltına alınan 17 şüpheli Adana'ya sevkedildi. Yakınları, geniş güvenlik önlemleri altında Hatay Emniyet Müdürlüğü'nden çıkartılan protestocuları, yalnız bırakmadı. Hatay İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 22 Haziran sabahı Gezi Parkı protestocularının kaldığı Sevgi Parkı'na operasyon düzenledi. Operasyon gözaltına alınan ve Hatay Emniyet Müdürlüğü'nün Terörle Mücadele Şubesi'nde sorgulanan 17 kişi, sabah erken saatlerde Adana'ya sevkedildi.
 
  Gözaltında olanlara destek vermek isteyen arkadaşları ve yakınları, erken saatlerde Emniyet Müdürlüğü önünde toplandı. Gözaltındakiler ekip araçlarına bindirilip, götürülünceye kadar arkadaşları da Emniyet Müdürlüğü dışından destek sloganları attı. Emniyet Müdürlüğü'nden çıkartılan şüpheliler, Antakya Devlet Hastanesi'ne götürülerek son kez sağlık kontrolünden geçirildi. Ekipler konvoy halinde ve geniş güvenlik önlemi altında Adana'ya sevk edildi.
 
  Adana'ya sevk edilen şüphelilerin terör örgütü üyesi olmak, adam öldürmeye tam teşebbüs ve toplumun huzurunu bozmaya yönelik eylemlere katılmak gibi suçlamalarla hakim karşısına çıkacağı bildirildi.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar