Skip Navigation Links

20 İş adamından 5 bin lira destek aranıyor.

İskenderunspor yönetim kurulu üyeleri İş adamı Nuri üysen’in ofisinde bir araya gelerek burada son kararlarını verdiler.

Spor   A+a-


İskenderun’da 20 Yürekli işadamı Aranıyor!!!
 
  İskenderunspor yönetim kurulu üyeleri İş adamı Nuri Üysen’in ofisinde bir araya gelerek burada son kararlarını verdiler.
 
  Yapılan toplantıda İskenderunspor kulüp başkanlığından bir süre önce istifa eden Nuri Üysen'in istifası kabul edilerek onursal başkanlığa getirilirken kulüp yönetimi şartlı olarak yönetime karar devamı aldı.
 
  İskenderunspor yönetim kurulu üyelerinin yaptığı toplantı sonucunda bir süre önce kulüp başkanlığı görevinden istifa eden Nuri Üysen'in istifasının kabülüne oy birliğiyle karar verilirken, Nuri Üysen'in kulübün onursal başkanlığa getirilmesi kararı alındı.
 
  Nuri Üysen’in de katıldığı toplantıda kendisini onursal başkan seçtikleri için kulüp yönetimine teşekkür etti.
 
  Üysen burada yaptığı açıklamada İskenderunspor'un yaşaması için önemli kararlar alındığına dikkat çekti. Üysen kulübün yükünü bir kişiye taşıtmak yerine paylaştırma kararı aldık. İskenderun'da 20 tane iş adamını ayda 5 bin Türk lirası vererek kulübü yaşatmaya davet ediyoruz. Bu beş bin lirayı verecek 20 işadamının öncülüğünü İskenderun Ticaret ve sanayi odası Başkanı Levent Yılmaz yapıyor ve İTSO adına ayda 5 bin lira vermeyi taahhüt ediyor. İkinci olarak da ben Nuri Üysen olarak her ay 5 bin tl vereceğim üçüncü olarak da Sedat Uysal her ay 5 bin lira vermeyi kabul ettiler. Kaymakam ve belediye başkanımızı ziyaret ederek kalan 17 iş adamını belirlemek üzere bir komite oluşturduk. 17 tane iş adamını İskenderunspor kulübüne destek olmaya davet ediyoruz. Yönetim kurulu üyelerimiz bu taşın altına elini koymayı bu şartla kabul ettiler. Kalan 17 kişi belirlenir bu destek sağlanırsa yönetim kurulu görevine devam edecek ama yine duyarsızlık ve ilgisizlik olurda 17 iş adamı bir araya gelip destekverilmesse yönetim topluca istifa ederek ilgili mercilere anahtarı teslim ederler. Bende kulübün onursal başkanı olarak herzaman yanlarında olacağım. Bu arada daha önce istifalarını sunaın Sait Deniz ve Müfit Tennioğlunun istifalarıda yönetim kurulu kararı ile red edilmiştir. İskenderunspor için herkesin elini taşın altına koyma zamanı gelmiştir" dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet