Skip Navigation Links

“Grevdeki çelik işçisine desteğimiz sürecektir”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap ile CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, İsdemir İsmail Akçakmak Kapısı’ndaki, Çelik-İş grev çadırını ziyaret

Gündem   A+a-

 
   CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap
 
   “Grevdeki çelik işçisine desteğimiz sürecektir”
 
  CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap ile CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, İsdemir İsmail Akçakmak Kapısı’ndaki, Çelik-İş grev çadırını ziyaret etti. Ziyarete CHP’nin İskenderun, payas, Dörtyol ilçe başkanları ve diğer partililer katılırken, ziyaret de Çelik-İş adına Genel Başkan Cengiz Gül, Mali Sekreter Bayram Altun, İskenderun Şube Başkanı Metin Önde, İskenderun şube yöneticileri ve grevdeki bazı çelik işçileri hazır bulundular.
 
  Ziyaret de söz alan CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu “daha önce sizleri ziyaret etmiş olmama rağmen ziyaretimi tekrarladım. CHP olarak her zaman yanınızda olduğumuzu göstermek üzere buradayız. Emek en yüce değerdir, dolayısıyla emekçinin hak ettiği ücret verilmelidir” dedi.
 
  Milletvekili Dudu sonrası söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap ise Çelik-İş’e ülke genelinde desteğin sürdüğüne işaret ederek “Önce örgütlü oldunuz sonra hak mücadelesine giriştiniz. Hatay’ın ve Türkiye’nin sizlere desteği sürüyor. Bu destek neticesi başarıya ulaşacağınıza inanıyorum. Greviniz ekonomik ve sosyal yönlerden başka iş güvenliği, iş huzuru içinde gerçekleştiriliyor. Sizlere sunduğumuz destek önce insan olmanın gereğidir. CHP olarak her zaman yanınızda olacağız ve desteğimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.
 
  Ziyarete teşekkür eden Genel Başkan Gül ise gerek CHP’nin gerekse diğer siyasi partilerle sivil toplum örgütlerinin, bölge belediye başkanlarının desteklerinden dolayı mutlu olduklarını ifade edip, ziyaret ve moral desteğe teşekkür etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet