Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çılgın Proje 2014'te

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay ekonomisinin hızla büyüdüğünü, yatırımcının yatırım yapacak yer bulamadığını söyledi.

Gündem   A+a-


İSKENDERUN AK PARTİ TEŞKİLATI GRAND PLAZA İFTAR... ile 8gunhaber
 
  AK PARTİ İSKENDERUN TEŞKİLATI İFTARDA BULUŞTU…
 
 
  Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay ekonomisinin hızla büyüdüğünü, yatırımcının yatırım yapacak yer bulamadığını söyledi.
 
 
  AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı tarafından Grand Plaza'da düzenlenen iftar yemeğine katılan Adalet Bakanı ve Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, Hatay'a gelen projeleri anlattı.Bakan Ergin, Hatay'a kazandırılan havaalanı başta olmak üzere İskenderun Limanı özelleşmesi, konteynır terminalinin kurulması ile beraber yatırımların devam ettiğini söyledi…
 
 
 
  İskenderun-Dörtyol hattında özellikle nakliye sektöründe gözle görülür hareketlilik yaşandığına dikkati çeken Adalet Bakanı Sadullah Ergin “İskenderun Limanı’ndan Ortadoğu ülkelerine Ro-Ro seferleri devam ediyor. Demir-çelik sektörü ve hizmet sektörü ile bölge hızla gelişiyor. Bölgede yatırımcı yer bulamaz hale geldi. Şu an yatırımcı yer bulsa 25-30 milyar dolarlık yatırım da yapılacak durumda" dedi.
 
  Adalet Bakanı Sadullah Ergin, yapılacak yatırımların en büyüğü olan tünel projesinin ise 2014'te başlayacağının müjdesini verdi. Hatay'ın teknik alt yapısına değinen Ergin "700 trilyonluk gibi bir rakama ulaşacak. Hassa tünelinin 2014 başlarında yapıma başlaması ile devasa projelerin en önemlisinin ve Hatay'ı kapsayan tünel projesinin en büyük yatırım olma özelliği taşıyor. Bu proje Hatay bölgesinin kaderini değiştirecek bir proje" diye konuştu
 

 
Çılgın Proje 2014'te videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş