Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ramazan geleneğimizi birlikte sürdürelim

İskenderun Belediyesi’nin mahallelerde geleneksel olarak düzenlediği Ramazan Etkinlikleri, Esentepe Mahallesi ile sürdü.

Magazin   A+a-


İSKENDERUN ESENTEPE MAHALLESİ RAMAZAN ETKİNLİĞİ... ile 8gunhaber

 
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek: Ramazan geleneğimizi birlikte sürdürelim
 
  İskenderun Belediyesi’nin mahallelerde geleneksel olarak düzenlediği Ramazan Etkinlikleri, Esentepe Mahallesi ile sürdü.
 
  Kılıç Ali Paşa İlköğretim Okulu’nda düzenlenen ramazan etkinliğini, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek, Esentepe Mahallesi Muhtarı Doğan Keleş, Barıştepe Mahallesi Muhtarı Bahaddin Keleş ve mahalle sakinleri izledi.
 
  Okul bahçesinde düzenlenen Geleneksel Ramazan Etkinliği’nde, Geleneksel Türk Tiyatrosu oyuncuları tarafından canlı Hacivat ve Karagöz gösterisi, orta oyunu, çocuk etkinlikleri sergilendi.

 
 
 
 
  Etkinlikte yaptığı konuşmasında, mahalle sakinlerinin ramazanını kutlayan İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Ramazanda hep birlikteyiz. Hepinizin ramazanı mübarek olsun. Bu etkinlikte sizlerle birlikte Hacivat ve Karagöz oyununu izleme fırsatı buldum, çocukların sevinciyle ben de çocukluğumu hatırladım. Birlikteliğe, beraberliğe ihtiyacımız olan günlerden geçiyoruz. Yardımlaşmaya, dayanışmaya, paylaşmaya dayanan ramazan kültürümüzü, ramazan geleneğimizi sürdürelim. Geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Ben hepinizi, İskenderun’u seviyorum, sizlere layık olmaya çalışıyorum. Hayırlı ramazanlar” dedi.
Ramazan etkinliğinde konuklara, şerbet ikramında bulunuldu.
 

 
Ramazan geleneğimizi birlikte sürdürelim videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş