Skip Navigation Links

Tiyatro oyuncuları ödüllendirildi

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek İskenderun Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularına teşekkür belgesi verdi

Magazin   A+a-


İSKENDERUN ŞEHİR TİYATROSUNA ÖDÜL 8.GÜN HABER ile 8gunhaber

  İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, bir yıllık tiyatro sezonunu başarıyla tamamlayan İskenderun Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularını makamında kabul ederek, teşekkür belgesi verdi.
 
  Eşi Dr.Ümran Civelek’in de bulunduğu ziyarette, tiyatro oyuncularını kutlayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, tiyatronun önemine değinerek, “Size halk adına çok teşekkür ediyorum. Yaptığınız gönüllü iş” dedi.
 
  Herkesin isteğinin yerleşik bir tiyatro oluşturmak olduğunu belirterek, tiyatronun yaşamın bir parçası olarak algılanmaya başlandığını ifade eden İskenderun Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncusu Seyfettin Babat, “Hiç beklemediğimiz kesimlerden bu işin devamlılığına dair çok güzel reaksiyonlar aldık. Arkadaşlarla hep birlikte en iyisini yapmaya çalıştık. Biz bu işi severek, sevgimizi katarak yapıyoruz. Sizlere de desteğinizden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 
 
  Ziyarette hazır bulunan İskenderun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Esma Ger de, tiyatro oyunlarını çeşitli okullardan öğretmenleri eşliğinde gelen öğrencilerin izlediğini anımsatarak, “Öğretmenler ve çocuklar bir arada oldular. Oyunları izlediler, beğendiler. Teşekkür ettiler” dedi.
 
  Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in eşi Dr.Ümran Civelek ise, tiyatro oyuncularının amatör olduğunu ancak tiyatroyu kurumsallaştırdıklarını belirterek, “Sevgiyle, amatör ruhla sarılarak çalışılmasıyla çok daha iyi yere taşıyacaklar” dedi.
 
  Hassa’da tiyatro oyununu sahnelediklerini anımsatan tiyatro oyuncusu Özer Yüksel, “İzleyici oyunu çok beğendi. Biz de müthiş bir haz aldık. İskenderun dışında bizi seven ve takip edenler de var diyebiliyoruz” şeklinde konuştu.
 
  Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularına geçtiğimiz sezon gösterdikleri başarıdan dolayı teşekkür belgesi verdi.
 
  İskenderun Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, Belediye Kültür Sarayı’nda ‘İki karışık bir kabare’, ‘Bir garip oyun’ ve ‘Bir gece ansızın geldiler’ adlı tiyatro oyunlarını başarıyla sahnelemiş ve tiyatroseverler tarafından beğenilmişti.
 
  ‘Bir gece ansızın geldiler’ adlı oyunda, çocuk oyuncular da rol almıştı.
 

Tiyatro oyuncuları ödüllendirildi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
fatih 19 Temmuz 2013 Cuma
yusuf civeleğe hakkımı helal etmiyorum.
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet