Skip Navigation Links

Milletvekili Karasayar ayağının tozuyla ziyaretlere başladı

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, meclisin tatile girmesinin ardından İskenderun’da gelerek ziyaretlere başladı.

Gündem   A+a-


ORHAN KARASAYAR ESNAF ODA BAŞKANLARI ZİYARET 8... ile 8gunhaber
 
 Milletvekili Karasayar ayağının tozuyla ziyaretlere başladı
 
  AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, meclisin tatile girmesinin ardından İskenderun’da gelerek ziyaretlere başladı. Milletvekili Karasayar, beraberinde AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Bestami Kılıç, parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ile birlikte esnaf oda başkanlarına konuk oldu. İlk olarak 1 Nolu Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Şaban Kekeç’i ziyaret eden Milletvekili Karasayar, bölgemizdeki ekonomik gelişmeler ile ilgili açıklamalarda bulundu. İskenderun’un her geçen gün hızla artan bir ekonomiye sahip olduğunu kaydeden Milletvekili Karasayar, “Limanımızın özelleşmesiyle, artan sanayi hacmimizle İskenderun’da her geçen gün büyük hareketlilik yaşanıyor. Bunun dönüşümü de insanlarımıza oluyor. Esnaflarımız için çok düşük faizlerle kredi imkanları sunduk. Buda onları oldukça rahatlattı. Esnaflarımız bizim gözbebeğimizdir” diye konuştu.
 
  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren 1 Nolu Esnaf Kredi Kefalet Başkanı Şaban Kekeç ise, esnaflara ayda 1 1,5 milyon TL kredi dağıttıklarını, bunun da piyasalarımıza olumlu katkılarını olduğunu söyledi. Kekeç Milletvekili Karasayar’a kendilerine yapmış oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür etti.
 
 

Milletvekili Karasayar ayağının tozuyla ziyaretlere başladı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet