Skip Navigation Links

Nuri Üysen yine elini taşın altına koydu

İskenderunspor’da yaşanan belirsizlik yerini korurken Bal ligine devam etmesi için ise Türkiye Futbol federasyonuna yatırılacak 25 bin liralık Teminat

Spor   A+a-

 
  İskenderunspor’da yaşanan belirsizlik yerini korurken Bal ligine devam etmesi için ise Türkiye Futbol federasyonuna yatırılacak 25 bin liralık Teminatı yatıracak kimse bulunamadı.
 
  Son gün olmasına rağmen  takıma talip olan kişilerin bile federasyona teminat mektubunu yatırmaması kentin ne kadar duyarsız bur durumda olduğunu açıkça gösteriyor.
 
  Bu güne kadar çok ciddi maddi destek katkısı veren İş adamı Hayırsever Nuri Üysen'in Kulüp yöneticiliğinden ve başkanlıktan istifa etmesine rağmen takımın federasyona yatıracağı 25 bin liralık teminat mektubunu kendisi yatırdı.
 
  Takıma sahip çıkmayan kişilerin memlekette cirit atarken iş paraya gelince kimsenin elini cebine atmaması taraftarların büyük tepkisini aldı.
  Onca işine rağmen durumu öğrenen İş damı Nuri Üysen Kentin takımını bu durumda bırakmayı asla düşünmeden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına Mali işlerle ilgili olarak Ahmet Öz’e verdiği talimatla durumu çözerek İskenderunspor’u büyük bir uçurumun kenarından kurtarmış oldu.Konuyla ilgili olarakta kısa bir açıklama yapan Yönetici Ahmet Öz durum o kadar çok vahimdi ki anlatılamaz sadece yaşanır.Nuri Bey istifa ettikten sonra kimse arayıp sormuyor ve bu konuda BAL ligine bile gitmemiz tehlikeye girdi.Ancak gelişmeleri öğrenen iş adamımız Üysen yine elini taşın altına koyarak federasyona Teminat mektubunu yatırarak Bal liginde mücadele etmemizi sağladı.
 
  Şimdi bundan sonra gözler yöneticilerde kim başkan olacak neler yapılacak ve kimler transfer edilecek merakla bekliyor.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet