Skip Navigation Links

Başkan Savaş Reyhanlı'da iftar programına katıldı

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Reyhanlı Belediyesi’nce Reyhanlı ilçesinde organize edilen iftar programına katıldı.

Yaşam   A+a-

 
  BAŞKAN SAVAŞ REYHANLI’DA İFTAR PROGRAMINA KATILDI
 
   Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Reyhanlı Belediyesi’nce Reyhanlı ilçesinde organize edilen iftar programına katıldı.
 
  Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’nin ev sahipliğinde saklı bahçede düzenlenen iftar programına Reyhanlı Kaymakamı Dr. Yusuf Güler, Ak Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Mehmet Öntürk, Orhan Karasayar ve Hacı Bayram Türkoğlu, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Ak Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, ilçe ve belde belediye başkanları, Hatay Muhtarlar Derneği üyeleri, Ak Parti teşkilat mensupları, gazi ve şehit yakınları ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.
  Antakya Belediyesi Mehteran Takımının renk kattığı iftar programında konuklar, mehter takımının icra ettiği birbirinden güzel marşları dinleyerek iftar saatini bekledi.
 
  Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, düzenlenen iftar yemeğine katılımlarından dolayı tüm misafirlere teşekkür etti.
 
  Ak Parti Hatay Milletvekilleri Yeşildal, Öntürk, Karasayar ve Türkoğlu, programda yaptıkları selamlama konuşmalarında birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdiler.
 
  Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş yaptığı konuşmada, Reyhanlı halkının son dönemde yaşadığı terör saldırısı sonrasında büyük bir metanet ve sağduyu içinde hareket ettiğini, bu durum karşısında Antakya, Hatay ve ülke olarak yaşanan acılara ortak olduklarını ifade ederek, “Allah birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi bozmasın” dedi.
 
  Daha sonra okunan Kuran-ı Kerim sonrasında dualar eşliğinde iftarlar yapıldı.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet