Skip Navigation Links

2012'nin ilk bebekleri

Yeni yıl Şahin ailesine beraberinde büyük bir mutluluk getirdi. 8 yıldır çocuk sahibi olmayı bekleyen genç çift 2012'nin ilk dakikalarında ikiz bebek

Gündem   A+a-

 
Yeni yıl Şahin ailesine beraberinde büyük bir mutluluk getirdi. 8 yıldır çocuk sahibi olmayı bekleyen genç çift 2012’nin ilk dakikalarında ikiz bebek sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı.
 
HATAY’da dünyaya gelen 2012 yılının ilk bebekleri 8 yıldır çocuk sahibi olmayı bekleyen anne ve babalarına büyük bir mutluluk verdi. Gece yarısını bir dakika geçe dünyaya gözlerini açan çift yumurta ikizleri Şahin Ailesinin 8 yıllık evlat hasretini sona erdirdi.
Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da Özel bir hastanede 2012 yılının ilk dakikasında dünyaya gelen Nisa Sudem ve Eylül Buğlem isimli bebekler anne ve babasına en mutlu hediyeyi verdi.
Samandağ ilçesine bağlı Çevlik Jandarma Karakolunda Uzman Çavuş olarak görev yapan Adem Şahin ve ev hanımı olan eşi Sunay Şahin’in 8 yıllık çocuk özlemi yeni yılın ilk dakikasında sona erdi. Yeni yılı çifte mutlulukla karşılayan Şahin Ailesi mutluluklarını “Allah herkese bu duyguyu tattırsın” sözleriyle dile getirdiler.
Biri 3 kilo diğeri 2 kilo 800 gram olarak dünyaya gelen çift yumurta ikizleri Eylül Buğlem ve Nisa Sudem’in sağlık durumları hakkında bilgi veren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Mustafa Seven tedavi sürecinin ardından dünyaya gelen kız bebeklerin sağlıklı olduklarını söyledi.
Anne Sunay Şahin doğum sırasında bebeklerinin ilk sesini duyduğunda saniyelerin bir anda durduğunu söyleyerek o anın kelimelerle anlatılamaz bir mutluluk olduğunu belirterek, “Anne olmak dünyanın en muhteşem duygusuymuş” derken, Baba Adem Şahin ise 8 yılın ardından kendisine en mutlu hediyeyi veren eşine bir gül hediye etti ve “Allah bu duyguyu herkese nasip etsin” dedi.
 
VALİ LEKESİZDEN YILIN İLK BEBEĞİNE ALTIN HEDİYESİ
Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz ve eşi Zehra Lekesiz ise Antakya Kadım Doğum ve Çocuk Hastanesine gelerek 2012 yılının ilk bebeğine altın taktı.
Antakya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde 00.01’de dünyaya gelen kız bebek Semanur’u babası Sinan Kandemir ile doğumhanenin kapısında seven Lekesiz çifti bebeğe çeyrek altın taktı.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet