Skip Navigation Links

Amacımız temiz bir İskenderun bırakmaktır

Çevre Koruma Derneği yönetim kurulu üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundular.

Ekonomi   A+a-

 
  Çevre Koruma Derneğinden İTSO’ya ziyaret
 
  Çevre Koruma Derneği yönetim kurulu üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundular.
 
  İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Barış Sönmez, Genel sekreter Oktay Demirkan, yönetim kurulu üyeleri Ercüment Kimyon ,Ali Aslan ve Nermin Yıldırım ziyarette hazır bulundular.
 
  İskenderun ekonomisi ve çevre sorunlarının görüşüldüğü ziyarette söz alan İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Barış Sönmez, Çevre Koruma Derneği olarak bizler de yeni yönetimimizi oluşturduk. Bu bağlamda İskenderun’un çevre sorunlarını yakından takip ediyor ve çözüm yolları arıyoruz. Amacımız daha temiz daha yaşanabilir bir İskenderun’un oluşması ve gelecek kuşaklarımıza daha temiz bir İskenderun bırakmaktır” dedi.
 
 
 
  Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, oda olarak çevre konusunda hassas olduklarını vurgulayarak, Çevre Koruma Derneğinin bu konuda oldukça hassas hareket ettiklerini ifade etti. İTSO Başkanı Yılmaz, İskenderun’a kalıcı hizmetler noktasında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, Sivil toplum kuruluşlarının İskenderun için önemine dikkat çekti. İskenderun Çevre Koruma Derneği üyelerinin ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan vekili Çağrı Belibağlı, yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Okan Belli, Muhsin Yeter, Adnan Mursaloğlu ve Gassan Kuran da hazır bulundu.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet