Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Turizm Haftası' Münasebetiyle İlçemizde Düzenlenen Kokteyl Büyük İlgi Görd

15-22 Nisan tarihleri arasından kutlanmakta olan 'Turizm Haftası' kutlama etkinlikleri kapsamında İskenderun Turizm Derneği tarafından 21 Nisan 2011 P

Gündem   A+a-

“Turizm Haftası” Münasebetiyle İlçemizde Düzenlenen Kokteyl Büyük İlgi Gördü.

15–22 Nisan tarihleri arasından kutlanmakta olan “Turizm Haftası” kutlama etkinlikleri kapsamında İskenderun Turizm Derneği tarafından 21 Nisan 2011 Perşembe günü kokteyl düzenlendi.

İskenderun Prime Mall Alışveriş Merkezi’nde yapılan kokteyle; İskenderun Kaymakamı Ali İhsan SU, Belen Kaymakamı Mehmet ÖZ, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan KARASAYAR, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Sedat SERT, İskenderun Turizm Derneği Başkanı Sabahattin UYGUN ve yönetim kurulu üyeleri ile davetliler katıldı.

Açılış konuşmasının yapılması ile başlayan kokteyl de, “Turizm Haftası” etkinlikleri kapsamında düzenlenen yemek yarışmasında dereceye giren yarışmacılara hediyeleri verildi.

Günün anlam ve önemine yönelik konuşmaların yapılmasının ardından, İlçemiz Kaymakamı Ali İhsan SU’ya verilmek üzere İskenderun Turizm Derneği tarafından hazırlanan plaket AK Parti Hatay Milletvekili Orhan KARASAYAR tarafından takdim edilerek, İskenderun’da göreve başladığı günden bugüne kadar yapmış olduğu gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür edildi.

Kokteylin sona ermesinin ardından, İskenderun Prime Mall Alışveriş Merkezi’nde oluşturulan Sanat Galerisi’nin açılışı protokol üyeleri tarafından yapılarak, sergilenen sanat eserleri incelendi. (22/04/2011)

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş