Skip Navigation Links

Halkımıza hizmet için yola çıktık

CHP’den Arsuz belediye başkan aday adayı olan Necat Pehlivan verdiği iftar davetinde partisinin önemli isimleri ile buluştu.

Yaşam   A+a-


NECAT PEHLİVAN İFTAR YEMEĞİ 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
 
   HALKIMIZA HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK
 
  CHP’den Arsuz belediye başkan aday adayı olan Necat Pehlivan verdiği iftar davetinde partisinin önemli isimleri ile buluştu.
 
  Oldukça iddialı bir şekilde aday adaylığı kervanına katılan Necat Pehlivan İskenderun Anemon otel’de havuz başında partililerine iftar daveti verdi. Hatay Milletvekilleri ve genel merkez düzeyinde katılımların olduğu davet Kuran’ı kerim okunması ve ardından iftar duasıyla başladı.
 
  Yemek sonrası bir konuşma yapan Necat Pehlivan aday adayı hiç bir arkadaşını rakip olarak görmediğinin altını çizdiği konuşmasına gezi parkı olaylarında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ı anarak başladı.Pehlivan şöyle konuştu. “ Eskişehir’de gezi parkı gösterilerinde hunharca öldürülen Korkmaz’ı anıyorum. Alevisi ile sünnisi ile çerkezi ile kürdi ile hep bir araya gelip gür bir orman oluşturalım. Ve birlik beraberlik içinde yaşayalım.Korkmaz’ın ölümüne sebep olanlara lanet olsun “
 
 
Arsuz’u güzellik yarışmasına çıkmalı
 
  Pehlivan konuşmasında belediye başkanlığı için aday adayı olduğu Arsuz’u bir güzellik yarışmacısına benzetti. Arsuz için herkesin kendinden ödün verme zamanının geldiğini belirten Pehlivan sözlerine şöyle devam etti. “Bir güzelden söz etmek istiyorum adı Arsuz doğa ve turizm gzüeli ve ben o güzelin bir evladıyım. Arsuz’da doğdum ve o altın kumsallarda büyüdüm çocukluğum gençliğim Arsuz’da geçti ve gençlik ve spor akedemisinin ilk mezunlarından oldum ve Tükiye’de Arsuzu başarılı bir şekilde temsil ettim. Büyük şehir kapsamında ilçe olan Arsuz’a 33 yıllık bilgi birikimimle hizmet etmek istiyorum ve bunun için yola çıktım. Aday adaylarının hiç birisi rakibim değil hepsi yol arkadaşım. Yüce halkım rabbim ve partimiz eminim en iyi adayı belirleyecektir. Kim aday olursa olsun arkasında durup bir nefer olacağıma söz veriyorum. Güzel Arsuz’un evladı olarak bugüne kadar hep aldık şimdi kendimizden vermek zamanıdır. Bir turizm cenneti olan Arsuz’a hak ettiği değeri ve hizmeti vermek için bu zorlu yola çıktım ve en iyi hizmetleri yapmak için aday adayı oldum. Arsuzumuz bölgesel olarak tanındı ama Türkiye ve dünya genelinde tanınması lazım biz güzel Arsuz’u Türkiye ve Dünya çapında güzellik yarışmasına sokmak zorundayız. Eminim Arsuz’a karşı herkes sorumluluk duyacaktır.Katılımcı belediyecilik hareketi ile Arsuzu hep birlikte yöneteceğiz” dedi.
 
 

Halkımıza hizmet için yola çıktık videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet