Skip Navigation Links

Çelik-iş'e destek ziyaretleri sürüyor

Çelik İş Sendikası İskenderun Şubesine destek ziyaretleri her geçen gün artarak devam ediyor.

Gündem   A+a-

 
  ÇELİK-İŞ SENDİKASINA DESTEK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
 
  Çelik İş Sendikası İskenderun Şubesine destek ziyaretleri her geçen gün artarak devam ediyor. En son Dörtyol CHP İlçe Teşkilat ile Hizmet İş Sendikası yönetimi ayrı ayrı ziyaret ederek, Çelik-İş sendikasının ve İSDEMİR çalışanının haklı mücadelelerinin yanında olduklarını belirttiler.
 
  İSDEMİR işçilerine destek vermek adına Çelik İş sendikasına gerçekleştirilen ziyarette, Çelik İş Sendikası Genel Merkez Mali Sekreteri Bayram Altun, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde ile Sendika yöneticileri Tuncay Avcı, Hacı Gönül, Musa Okçu, Murat Kayış gelen konukları karşıladı. Dörtyol CHP İlçe Başkanı Kemal İncesu ise ağır sanayideki fabrikalarda çalışan işçilerin ağır koşullarda görev yaptığını belirterek,”Sizler Bin derece sıcaklıklarda her an sıkıntı yaratacak yerlerde çalışan işçilersiniz. Sizin hakkınız alın teriniz kurumdan verilmeli. Bizlerde işçi çocuklarıyız. Hizmet sektörü ile sizin çalışma ortamlarınız arasında dağlar kadar fark var. Umuyoruz işveren ile bir anlaşma gidersiniz” şeklinde konuştu.
  Hizmet İş Sendikası Başkanı Mehmet Yetim ise Çelik-İş Sendikasının her zaman yanlarında olduklarını belirterek,”Bizler Hak –İş konfederasyonu altında faaliyet gösteren sendikalarız. Sizlerin almış olduğu kararın yanındayız. Geçmişte bir grev yaşanmıştı. Grev zor bir süreçtir. Birlik ve beraberlik içerisinde olursanız tüm sorunlar çözülür. Buradan tüm işverenlere çağrıda bulunuyoruz. Çalışanların haklarını veriniz. “ifadelerini kullandı.
  Çelik –İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde ise ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,” Grev en son düşündüğümüz bir konu idi. Görünen odur ki Pazartesi günü İSDEMİR’de grev başlayacak. Greve çıkacağımız için tüm hazırlıklarımız tamam. Bütün koordinasyonlarımız hazır. Biz güçlü bir sendikayız. Bu konuda işçi birlik ve beraberlik içerisinde. Tek yürek bir şekilde haklarımız verilinceye kadar mücadelemiz sürecek” dedi.
.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet