Skip Navigation Links

Prime Mall'da 23 Nisan

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Prime Mall'de yaşayan minik çocuklar aileleri ile birlikte hayatlarının en güzel günlerini yaşadılar.

Gündem   A+a-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Prime Mall’de yaşayan minik çocuklar aileleri ile birlikte hayatlarının en güzel günlerini yaşadılar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının hafta sonuna denk gelmesi ile aileler Prime Mall Alış veriş merkezine akın ettiler. Açıldığı günden itibaren her türlü sosyal aktivitelerle halka hizmet veren Prime Mall Alış veriş merkezi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında da çocukları unutmadı. Minik çocuklar palyaço eşiğinde kurulan standa gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.
 
Özellikle kreş ve ana sınıfı öğrencileri hazırladıkları defile ve gösteriler ile kutlamalara ayrı bir renk kattı. Prime Mall tarafından halka ve çocuklara Türk bayrağı dağıtılırken, Minik çocuklar hep birlikte 10.ncu yıl marşını coşku ile söylediler. Prime Mall Alış veriş Merkezi müdürü Arzu Özerdem ise yaptığı açıklamasında, “Tüm İskenderun halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz. Böylesi anlamlı günde çocuklarımızı sevindirmek ve onları mutlu etmek için biz de AVM Merkezimizde onlara coşku dolu anlar yaşatabildiysek ne mutlu bize. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı mutlu etmek ve onları mutlu görmek, bizleri de mutlu ediyor” dedi.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet