Skip Navigation Links

Çelik-İş’e destekler devam ediyor!

Çelik-İş Sendikası ile İSDEMİR yönetimi arasında toplu iş görüşmelerinde gelinen noktada grev kaçınılmaz oldu.

Gündem   A+a-

 
  Çelik-İş’e destekler devam ediyor!
 
  Çelik-İş Sendikası ile İSDEMİR yönetimi arasında toplu iş görüşmelerinde gelinen noktada grev kaçınılmaz oldu. Uzlaşma sağlanamaması halinde 15 Temmuz’da greve gidecek olan İSDEMİR çalışanlarına destek olmak adına CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP İlçe yönetimi ile birlikte dün Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesini ziyaret ettiler.
 
  Gelen misafirleri Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde, Şube Sekreteri Hacı Gönül ve Şube Mali Sekreteri Tuncay Avcı karşıladı. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette masada uzlaşmadan yana olduklarını her fırsatta dile getiren Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde, fakat gelinen noktanın bunun tersini gösterdiğini söyledi. Bu konuda siyasilerin ve sivil toplum örgütlerinin yanında İskenderun esnafında da desteğini istediğini beklediklerinin altını çizen Başkan Önde, “Toplu iş görüşmelerini sonuna kadar masada bitirilmesi için ısrarlarımız sürmektedir. Anlaşmak için son güne kadar umudumuzu hala koruyoruz” dedi.
  Önde, ülkede geçmiş yıllarda yaşanan ekonomik sıkıntılarda çalışanlarımız üzerlerine düşen görevi o zamanlarda en iyi şekilde yaptıklarını, şuanda da aynı duyarlılığı İSDEMİR yönetiminin göstermesini ve kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmesini beklediklerinin söyledi. Önde, karşılarında verdikleri sözleri tutmayan bir yönetim olduğunu da ifade etti.
 
  CHP olarak emekçinin ve emeğin yanında olduklarını söyleyen Milletvekili Dudu, toplu iş görüşmelerinde çalışanların yanında olduklarını göstermek adına bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Çelik-İş Sendikasının ve İSDEMİR çalışanlarının burada haklı bir mücadele ortaya koyduklarını söyleyen Vekil Dudu, “Ben emekçinin hakkını alacağını düşünüyorum!” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet