Skip Navigation Links

Başkan Savaş köy ziyaretlerini sürdürüyor

İlçe, Belde ve Köylere Yönelik Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Ziyaretleri Devam Ediyor

Politika   A+a-

 
  Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, birlik, beraberlik ve dayanışma toplantılarına aralıksız olarak devam ediyor. Başkan Savaş’ın bu kapsamdaki yeni durağı Samandağ İlçesine bağlı Yeni Çağ Köyü oldu.
 
  Yeniçağ Köyü Muhtarı Mehmet Ali Turunç’un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Başkan Vekili Serdar Güven, Yeniçağ Köyü eski Muhtarı Mehmet Boyar ile Yeniçağ köyü halkı katılım gösterdi.
 
  Yeniçağ Köyü Muhtarı Mehmet Ali Turunç, Başkan Savaş ve Başkan Vekili Güven’in ziyarete katılım göstermelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Birlik, beraberlik ve dayanışma ziyaretleri gerçekleştirerek Hatay insanı arasındaki sevgi bağlarını daha da güçlendiren Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ediyoruz” dedi.
 
  Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ziyarette yaptığı konuşmada, “Hatay’da ilçelerimizi, beldelerimizi ve köylerimizi ziyaret ederek, buralarda hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Memleketimizin selameti, huzur, ve geleceği adına fikir alışverişinde ve karşılıklı istişarelerde bulunuyoruz. İl genelinde en ücra noktalara kadar birliğimizi, dirliğimizi ve dayanışmamıza güç katıyoruz. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan Köy Muhtarımız Ali Turunç Beyi’in nezdinde tüm köy sakinlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 
  Ziyarette ayrıca ev sahibi Muhtar Turunç, Başkan Savaş’ın köylerine yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetin ifadesi olarak Savaş’a hediye takdim ederken, Belediye Başkanı Savaş’ta Yeniçağ Muhtarı Turunç’a tablo ve kitap hediye etti.
 
  Ziyaretin sonunda Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ve Yeniçağ Köyü sakinleri günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.
 
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet