Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Selimoğlu'nun Hassa ziyareti

Dörtyol –Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu, Hassa’yı ziyaret etti.

Yaşam   A+a-

 
  FATMA GÖRGEN SELİMOĞLU’DAN HASSA’YA ZİYARET
 
  Dörtyol –Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu, Hassa’yı ziyaret etti.
 
  Hatay AK Parti’nin tek kadın Belediye Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Fatma Görgen Selimoğlu ,bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Hassa’ya geldi.
 
  Hassa AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayten Turan’ın davetlisi olarak Hassa’ya gelen Fatma Görgen Selimoğlu ,partililerle buluşarak,çeşitli ev ziyaretlerinde bulundu ve parkta oturan vatandaşlarla sohbet etti.
  Hassa AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayten yönetim Kurulu ile birlikte,Aktepe Belde Belediyesi ,Ardıçlı Kadın Kolları ve çeşitli ev ziyaretlerinde bulunmasının ardından Hassa 15 Kasım parkında bulunan vatandaşlarla sohbet ederek dertlerini dinledi.
 
  Fatma Görgen Selimoğlu ziyaret sırasında;
 
  “Mart 2014 yerel seçimlerinde,partimden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına adayım. Bu süreç içerisinde çalışmalarımı bütün ilçelerde yapıyorum.Parti teşkilatlarımın,muhtarların ve vatandaşların görüş ve önerilerini not ediyorum.Vatandaşlarımın ilgisinden oldukça memnunum.dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Metin Sayar 6 Temmuz 2013 Cumartesi
Cinayete azmettirmek, rüşvet, görevi kötüye kullanmak ve kara para aklamakla suçlanan Fatma Görgen'in kendisini Büyük Şehir Belediye Başkanlığına aday göstermesinden utanç duyuyorum.
son gelişmeler
öne çıkanlar