Skip Navigation Links

Tosçelik Fen Lisesi yine fark attı

Tosçelik Fen Lisesi öğrencisi ve LYS sayısal Puan türünden Türkiye 9.su olan Utku Can Güven Dörtyol Kaymakamı H.Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret etti

Eğitim   A+a-

 
  KAYMAKAM ÖZYİĞİT LYS TÜRKİYE 9. SU UTKU CAN GÜVENİ MAKAMINDA KABUL ETTİ
 
  Tosçelik Fen Lisesi öğrencisi ve LYS sayısal Puan türünden Türkiye 9.su olan Utku Can Güven İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Final Dershanesi Müdürü Ali Rıza Uygur ile birlikte Dörtyol Kaymakamı H.Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret etti.
 
  Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Dörtyol Kaymakamı H.Hasan Özyiğit “Öğrencimiz bizleri gururlandırdı. Bir önceki sınavda Hatay il 1. si Türkiye 39. olmuştu daha yüksek başarı elde edeceğine söz vermişti ve sözünde durdu bu kez kendi puan türünden Türkiye 9. su oldu tebrik ediyorum. “başarılı olan öğrencilerimizden bilinenden ziyade bilinmeyen yeni bilgileri gün yüzüne çıkarmalarını ülke ve millet olarak bekliyoruz. Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek olan butür gençlerimizi ortaya çıktıkça Ülkem adına mutlu oluyorum. Utku Can Güven başta olmak üzere öğretmenleri idarecileri ve ailesini tebrik ediyorum” dedi.
  İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya ise “öğrencimiz bu başarısı ile üzerine büyük sorumluluklar almıştır, ancak düzenli titiz ve kontrollü çalışmaları ile bunların üstesinden geleceğine tüm kalbimizle inanıyoruz” diyen Asarkaya, Utku Can Güven başarısıyla Dörtyol için güzel bir örnek olarak diğer öğrencilere de yol göstermesini diliyorum dedi.
 
  Final Dershanesi Müdürü Ali Rıza Uygur’ da Utku Can Güven hem okula giderek, hem de hafta sonunda dershanemize kursa gelerek birinci oldu. Öğrencimizin başarısı bizleri çok mutlu etti. Kaymakamımıza da Eğitim ve eğitim kurumlarına gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayıda çok teşekkür ediyoruz” dedi.
  BELEDİYE BAŞKANI FADIL KESKİN’İ DE MAKAMINDA ZİYARET EDİLDİ.
 
  LYS Türkiye 9. su olan Utku Can Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Final Dershanesi Müdürü Ali Rıza Uygur ile birlikte Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’i de ziyaret ettiler.
 
  Makam odasında gerçekleşen ziyarette Başkan Fadıl Keskin, öğrenciye başarısından dolayı kutlayarak elde ettiği başarının ilçe adına gurur verici olduğunu dile getirdi.
 
 Türkiye 9. Su Utku Can Güven ise Hedefinin Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Mühendisliği olduğunu belirtti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet