Skip Navigation Links

Arsuz İçin Herkes El Ele Vermeli

İskenderun Körfezi'nin yatırımlarla büyüyen ve gelişen bir yüzünde demir-çelik sanayi bulunurken, diğer yüzünde ise turizm yer alıyor.

Gündem   A+a-

 
Arsuz’da turizm yatırımlarıyla tanınan Münir Bora:
 
Arsuz İçin Herkes El Ele Vermeli
 
İskenderun Körfezi’nin yatırımlarla büyüyen ve gelişen bir yüzünde demir-çelik sanayi bulunurken, diğer yüzünde ise turizm yer alıyor.
Birkaç yıldır turizm yatırımlarıyla adından sıkça söz ettiren Arsuz, denizinin mavisi, yaylalarının yeşili ile insanlarının güzelliği ve sıcaklığıyla bütünleşen eşsiz bir tatil beldesi olma yolunda ilerliyor.
Arsuz’da yaptığı turizm yatırımlarıyla adından söz ettiren Münir Bora, bir yatırımcı olarak geleceği olan karlı yatırımları sevdiğini belirterek, Arsuz yolu üzeri Altınkent mevkiinde Bora Apart Otel ile Arsuz Sağlık Ocağı karşısında dayalı döşeli kiralık daireleriyle yerli ve yabancı turistlere hizmet etmekten gurur duyduğunu söyledi.
Yerli ve yabancı turistlerin, 5 yıldızlı otellerin bol olduğu ve çok kalabalık tatil beldelerini tercih etmekten kaçındıklarını ve Arsuz’u tercih etmeye başladıklarını belirten Münir Bora, yatırımcıların emeklerine saygı duyulması için yerel yönetimlere de görevler düştüğünü söyledi.
Her bir turizm yatırımının milyonlarca dolarla ifade edilen rakamlara mal edildiğini hatırlatan Münir Bora, en kaliteli ve uygun fiyatlı hizmeti vermek gayretinde olan işletmecilerin belediyeler nezdinde de desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti.
Çevre düzenlemeleri, sahil bakımı, eğlence mekanları ve çarşı esnaflarının fiyat politikalarıyla bir düzen içinde olması açısından belediyelere görevler düştüğüne dikkat çeken Münir Bora, her şeyi ne devletten, ne de yatırımcıdan beklememek gerektiğini belirterek, devlet, yatırımcı ve yerel yönetimlerin turizmin kalkınması için el ele vermesi gerektiğine vurgu yaptı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet