Skip Navigation Links

Belen’de Dönen rüzgarı

Yapılan anketlerde ve kamuoyunda ismi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçen Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Mehmet Dönen Belen’de adeta rüzgar

Gündem   A+a-


BELEN'DE MEHMET DÖNEN RÜZGARI 8.GÜN HABER ile dm_51c08631712b4

  Belen’de Dönen rüzgarı
 
  Yapılan anketlerde ve kamuoyunda ismi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçen Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Mehmet Dönen Belen’de adeta rüzgar estirdi.
 
  Dönen, Belen’e bağlı bazı köylerde çeşitli ziyaretler ve toplantılara katılarak Hatay’ın her tarafında var olduğunu bir kez daha gösterdi.
 
  Dönen düzenlenen toplantılarda her görüş ve partiden vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunarak şu anki çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
 
  Dönen, Hatay’ın ilk olarak barış ve kardeşlik şehri olduğunu ifade ederek,”Şuan da bu güzelim huzur ve hoşgörü ortamını bozmak, yaralamak isteyen bazı kimseler olabilir. Bizler ilk olarak kurulmak istenen bu tuzağa düşmemeliyiz. Bu geminin içerisinde farklı görüşte farklı inançta insanlar olabilir. Bu gemi batarsa hepimiz batarız. O yüzden hepimiz provokasyonlara gelmemeliyiz” dedi.

 
 
 
  Dönen ilerleyen süreçte siyaseten bölgede önemli gelişmelerin olabileceğini ifade ederek,”Bizler bu bölgede ve ülke genelinde 40 yıldır siyaset yapan insanlarız.Hatay’da sokak sokak köy köy insanları tanırız.Bu halkın ne isteğini çok iyi biliyor ve tahlil ediyoruz.Çok az bir süre sonra göreceksiniz siyasi arenada pozitif gelişmeler yaşanacak.Şimdi birlik ve beraberlik zamanı ayrışma zamanı değil”şeklinde konuştu.
 
  Vatandaşlarda Dönen’i yakından tanıdıklarını belirterek Dönen’in tekrar siyasete dönmesinin Hatay halkı için iyi bir gelişme olacağını ifade ettiler.
 
  Düzenlenen toplantıya bazı muhtarlar ve farklı siyasi görüşlerden insanlarda katıldı.
 

Belen’de Dönen rüzgarı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet