Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kabotaj Bayramı'nın 87.yılı kutlama töreni yapıldı

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı 87.yıl kutlama törenine katıldı.

Gündem   A+a-


1 TEMMUZ KABOTAJ BAYRAMININ 87... ile dm_51c08631712b4
 
  Tören bitiminde iskele ziyaret edildi
 
  Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı 87.yıl kutlama törenine katıldı
 
  İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Kabotaj hakkının Türk bayrağına ve ulusuna verildiği tarih olan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 87. Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen törene katıldı.
 
  Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen törende, Liman Başkanlığı ve Deniz Ticaret Odası’nın çelenkleri sunuldu.
 
  Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, İskenderun Liman Başkan Vekili Mustafa Yolcu, İskenderun Milli Eğitim Şube Müdürü Fahrettin Çelik, Tedaş İskenderun İlçe İşletme Müdürü Yusuf Coşkun, İskenderun Sefa Atakaş Denizcilik Meslek Lisesi Müdürü Ahmet Kısa ve öğrenciler, denizcilik ve gemi acentaları temsilcilerinin katıldığı tören, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Şanlı Bayrağımızın göndere çekilmesiyle sona erdi.
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve törene katılanlar, tören bitiminde Atatürk Anıtı arkasında yapımı tamamlanan iskeleye geçti.

 
 
  İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, iskelenin çok güzel olduğunu belirtti.
 
  Yapılan iskeleye halkın büyük ilgi gösterdiğini, halkın denizle yakınlaştığını söyleyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, iskeleye tur gemilerinin yanaşacağını ifade etti.
 
  İskelede İskenderun Sefa Atakaş Denizcilik Meslek Lisesi öğrencileriyle sohbet eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramını kutladı.
 
  1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 87. Yıldönümü kutlaması ile Piri Reis Dünya Haritası’nın 500. Yıldönümü münasebetiyle 2013 yılı Piri Reis’i anma yılı olarak tören ve etkinlikler düzenlendi.
 

 
Kabotaj Bayramı'nın  87.yılı kutlama töreni yapıldı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar