Skip Navigation Links

Başkan Şimşek'ten büyük fedakarlık

“İş Makinesi Alımı İçin Bahçesini Teminat Gösterdi”

Politika   A+a-

 
  BAŞKAN ŞİMŞEK'TEN BÜYÜK FEDAKÂRLIK
 
  “İş Makinesi Alımı İçin Bahçesini Teminat Gösterdi”
 
  Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, iş makinesi alımı için kişisel gayrimenkulünü teminat göstererek fedakârdık örneği sergiledi.
 
  Erzin'de kanalizasyon, ve altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, kazı ve düzenleme işlerinde kullanılmak üzere belediye başkanlığı makine parkına yeni araç alımı için star vermişti.
 
  Bu kapsamda 1 adet damperli kamyon ve greyder alımı için Devlet Malzeme Ofisi ile anlaşmaya sağlayarak harekete geçti.
 
 Damperli Kamyon'u 164 milyara peşin olarak Erzin Belediyesinin araç filosuna dahil edilirken, 500 milyar değerindeki greyder için bankadan gerekli 430 bin liralık kredi için teminat istenmesi üzerine Başkan Şimşek büyük bir fedakârlık örneği sergileyerek, şahsına ait gayrinemkulu teminat olarak gösterdi ve gerekli kredi temin edildi.
  Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek,"Erzin'in ihtiyacı için tüm ben- sen ayrımı olmaksızın çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sosyal Belediyeciliğin gereği olarak ve Erzin'in geleceği adına kanalizasyon, yağmursuyu drenajı ve içme suyu şebekesi yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Mevcut iş makinelerimiz bu doğrultuda yetersiz kalabiliyordu. Belediye meclis kararıyla ihtiyacımız olan kamyon ve greyder alımı için harekete geçtiğimizde bunu nasıl ekonomik olarak edine biliriz düşüncesi ile kamyonu peşin olarak DMO'dan 164 milyara alımını gerçekleştirdik. Yine Gereyder için Dmo ile görüşmelerimizin sonuçlanmasıyla kredi ihtiyacımız hasıl oldu. Teminat istemi karşısında kendi bahçemi teminat olarak gösterdim. Sonuç olarak Erzin için hakikaten özveri ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
 
  Yepyeni Bir Ezin Olacak!
 
  Başkan Şimşek, çalışmalar bittiğinde yepyeni bir Erzin olacağına vurgu yaptı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet